De Sims 4 heeft meer dan 100 huidtinten toegevoegd

Eerder dit jaar, Maxis vertelde spelers dat ze de tools voor het maken van personages zouden uitbreiden in De Sims 4 om te helpen bij het creëren van meer diverse Sims, met speciale aandacht voor donkere huidtinten en gestructureerde kapsels. Die inspanning heeft vandaag resultaten opgeleverd in een gratis update die je vermogen om huidtinten en make-upkleuren te kiezen enorm uitbreidt, samen met een paar kapselverbeteringen.

De update voegt een hele reeks nieuwe skin-stalen toe aan Create A Sim en verdeelt ze in warme, neutrale, coole en diverse categorieën – de laatste is voor de fantasie huidtinten zoals blauw en groen. U kunt de helderheid van elk staal aanpassen om verder af te stemmen op de kleur die u zoekt en een specifieke creatie opslaan zodat u deze later kunt terugvinden.

Make-upkeuze, een ander element waarvan Maxis zei dat ze ernaar zouden kijken, heeft ook uitgebreide opties gekregen. U kunt tint, verzadiging, helderheid en dekking selecteren voor make-uptinten en deze opslaan zoals u doet met huidtinten. “We hebben een aantal van de schuifregelaars vergrendeld waar ze niet voor een optimale ervaring zorgden of niet logisch waren voor de make-up”, voegen ze eraan toe. “Verwacht van ons dat we ons werk aan deze kwesties in de toekomst voortzetten om u meer te kunnen bieden.”

Een paar kapsels zijn ook bijgewerkt. Een gevlochten paardenstaart voor kinderen is nu verkrijgbaar in twee opties, terwijl de mannelijke platte bovenkant erboven ook een herwerking heeft gekregen.

READ  Minecraft krijgt veel grotere ertsaders

U kunt alle overige update-opmerkingen en bugfixes in de update terugvinden in Maxis’s forumbericht. Ze hebben ook schreeuwde het uit de modders en spelers die “openhartige gesprekken en constructieve feedback” gaven over de nieuwe update.

Over op TwitterHerhaalde Maxis hun voornemen om door te gaan met soortgelijke updates. “We zijn vastbesloten om zinvolle vooruitgang te boeken voor alle spelers en we blijven werken aan een betere in-game vertegenwoordiging op de lange termijn”, zeggen ze.

'); jQuery (yt_video_wrapper) .remove (); }); }); } functie runFacebookPixel () {! functie (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) terugkeer; n = f.fbq = functie () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumenten): n.queue.push (argumenten)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! 0; n.version = '2.0'; n.queue =[]; t = b.createElement (e); t.async =! 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e)[0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (venster, document, 'script', '// connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '700623604017080'); fbq ('track', 'PageView'); }

Written By
More from Max Mcgee

Sushmita Sen’s broer Rajeev Sen vertelt over zijn Bollywood-debuutfilm

Sushmita Sens-broer Rajeev Sen is helemaal klaar om zijn Bollywood-debuut te maken...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *