Epic Games zegt dat er geen fysieke Fortnite-evenementen gepland zijn voor 2021

Epic heeft geen plannen om volgend jaar fysieke Fortnite-evenementen te organiseren zolang de pandemie van het coronavirus voortduurt.

De uitgever wees erop dat het in de nabije toekomst zijn wens is om alleen evenementen te houden die online zijn en dat geldt zelfs voor de grootste jaarlijkse evenementen in de Fortnite-kalender, zoals de Fortnite World Cup.

“Ons doel is om uiteindelijk weer wereldwijde toernooien te houden met genoeg mensen in het echte leven, maar onze prioriteit voor een dergelijk evenement is de gezondheid en veiligheid van onze spelers en staf”, kondigde Epic aan via een blogpost.

“Omdat er nog zoveel onbekend is over wat praktisch en veilig is, zijn we niet van plan om in 2021 fysieke evenementen te houden, waaronder de Fortnite World Cup. In 2021 blijven we online competities aanbieden in de hoop dat fysieke evenementen, in welke vorm dan ook, ergens in de toekomst kunnen terugkeren. “

Het voordeel? Met minder logistieke schema’s om rekening mee te houden als het gaat om het organiseren van fysieke evenementen, kan het team zich concentreren op het opzetten van meer online evenementen gedurende het jaar. De uitgever zegt dat ze uitkijken naar “meer wekelijkse toernooien, unieke toernooien en Creator Cups het hele jaar door”.

Seizoen 5 kwam eerder deze week al op Fortnite uit, terwijl ze het verhaal voortzetten om het eiland te veranderen en nog meer personages te introduceren. Doom’s Domain en Stark Industries zijn verdwenen en vervangen door Pleasant Park en Colossal Coliseum.

Als je het geluk hebt een console van de volgende generatie te bemachtigen, is Fortnite volgende week beschikbaar voor de Xbox Series X en PS5.

READ  Trombonekampioen, maar speelt Sephiroth de gevleugelde engel (slecht)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *