Microsoft meldt storingen in Teams, Outlook, XBox en andere services – NBC New York

Microsoft zei dat het enige verbetering ziet in de problemen met zijn online services, waaronder het Teams-berichtensysteem en het Outlook-e-mailsysteem, nadat gebruikers over de hele wereld woensdag storingen meldden.

In een statusupdate meldde het technologiebedrijf “servicedegradatie” voor een aantal Microsoft 365-services.

Duizenden gebruikers meldden begin woensdag problemen met Teams, Outlook, cloud computing-service Azure en online gaming-service XBox Live op de Downdetector-website, die storingsmeldingen bijhoudt. Veel gebruikers zijn ook naar sociale media gegaan om te klagen over de downtime.

Later vanmorgen bleek uit Downdetector dat het aantal meldingen flink was gedaald.

Het Microsoft 365 Status Twitter-account zei: “We blijven het herstel in de hele service volgen en sommige klanten melden mitigatie. We verbinden de service ook met extra infrastructuur om het herstel te versnellen.”

Het tweette eerder dat het “het probleem had ge├»soleerd tot een probleem met de netwerkconfiguratie” en dat de netwerkwijziging die vermoedelijk het probleem veroorzaakte, was teruggedraaid.

Het komt nadat Microsoft dinsdag aankondigde dat de kwartaalwinst met 12% daalde, als gevolg van de economische onzekerheid die het bedrijf naar eigen zeggen leidde tot het besluit deze maand om 10.000 werknemers te schrappen.

READ  NBA 2K23 City-verbeteringen komen naar PS5, Xbox Series onthuld
Written By
More from Vanessa Hale
Infinite Xbox Elite Gamepad is onthuld
Xbox Elite 2 draadloze controller Halo-editie Krediet: Microsoft De Xbox Elite Series...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *