Dynamico releases op mobiele platforms

Dynamico releases op mobiele platforms

Dynamico is een actie-avonturenspel dat is ontworpen als een 1D-ruimtegame waarbij de speler een ruimteschip bestuurt en tegelijkertijd verschillende bedreigingen en obstakels vermijdt. Dynamico speelt op dezelfde manier als wat Flappy Birds was terug in de dag, maar Dynamico biedt veel meer door zijn uitgebreide gameplay.

In Dynamico, Spelers zullen buitenaardse wezens, asteroïden, mysterieuze barrières en meer moeten vermijden. Toch zal de speler raketten kunnen gebruiken die bepaalde dingen kunnen opblazen: zoals de aliens en barrières. De speler zal scherp moeten blijven, want ze zullen snel moeten bewegen om te voorkomen dat ze obstakels raken waardoor ze schade oplopen en zelfs exploderen. Om nog maar te zwijgen van alle gameplay die zich afspeelt in een zwart gat en volgens BlurEye Studios de regels voor hoe je omgaat met het ruimteschip in het blackhole zullen anders zijn dan bij een normaal spel met ruimtethema.

In het spel kunnen spelers XP en andere beloningen verdienen voor het voltooien van bepaalde taken en de lengte die de speler in leven kon blijven. Voor die old school gamers die het spelen van arcadegames missen, Dynamico is gewoon het spel om je terug te brengen naar je nostalgie uit je kindertijd. Met zijn creatieve kleurenschema en magnetische muziek zullen fans van games met ruimtethema graag spelen Dynamico.

Voor degenen die meer willen weten over het spel Dynamico, moet je de officiële website voor BlurEye Studios bekijken die dieper gaat over Dynamico; en kijk ook wat de persoonlijke missie van BlurEye Studios is. Degenen die geïnteresseerd zijn in spelen Dynamico kan het vinden op beide IOS’s App Winkel en Android’s Google Play gratis. Wacht niet om in je ruimteschip te springen en dat allemaal te verkennen Dynamico spelers te bieden heeft, download het spel vandaag nog en begin je verkenning van de sterren.

READ  Speciale Halloween-momenten komen naar Disney en mobiele games uit de 20e eeuw
Written By
More from Eda Greene

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *