De stemlijnen van Overwatch zijn zo slecht geschreven dat fans de originele dialoog terug willen

De stemlijnen van Overwatch zijn zo slecht geschreven dat fans de originele dialoog terug willen
Shane Zwart

De Overwatch-gemeenschap is niet blij met de huidige kwaliteit van de stemlijnen van de game, wat ertoe leidt dat velen de dialoog van de originele game willen herstellen.

Elke held in Overwatch wordt verondersteld zijn eigen unieke en charmante persoonlijkheid te hebben waar spelers zich mee kunnen identificeren, evenals hun vaardigheden.

Een groot deel van dit karakter komt tot uiting in de stemlijnen die ze in de game tijdens verschillende situaties kunnen uitspreken.

De Overwatch-gemeenschap is echter niet blij met de kwaliteit van de stemlijnen in de tweede game, waardoor sommigen oproepen tot de terugkeer van de originelen.

Artikel gaat verder na advertentie

Overwatch-fans zijn klaar met de nieuwe stemlijnen

Sneeuwstorm

A Laatste bericht in de Overwatch-subreddit Vraagt ​​waarom Blizzard zoveel spraaklijnen heeft verwijderd? De poster legt uit hoeveel van de stemlijnen die prominent aanwezig waren in de eerste game, in de tweede game verdwenen lijken te zijn, terwijl andere lijken te zijn gebleven.

Ze lijken te denken dat dit komt omdat de ontwikkelaars het vervolg proberen te onderscheiden van het origineel.

“Ik denk dat het komt doordat ze de game voor OW2 moesten 'vernieuwen', omdat ik heb gemerkt dat mensen commentaar gaven op hoeveel helden van persoonlijkheid zijn veranderd ten opzichte van OW1. Junkrat en Sigma zijn bijvoorbeeld dwazer/gekker en minder intelligent.” /Kwaadaardig.”

Deze rechtvaardiging voor een vervolg lijkt te zijn wat de meeste andere Overwatch-spelers ook geloven, waarbij één gebruiker zegt: “Mijn stem is dat de nieuwe OW-staf de game 'eigen' had moeten maken en een 'vervolg' zoals je zei.”

Het probleem is echter dat de gemeenschap nieuwe stemlettertypen grotendeels als van veel lagere kwaliteit beschouwt dan de originele.

Veel spelers wijzen op volledige veranderingen in de persoonlijkheden van de personages, waarbij één speler opmerkt dat Mercy sarcastischer is dan voorheen.

Artikel gaat verder na advertentie

Het is gebruikelijk in de Overwatch-gemeenschap dat het vervolg niet echt nieuw was, en dat de ontwikkelaars alleen kleine, onbelangrijke dingen deden om het anders genoeg te laten voelen.

“Omdat ze destijds deden alsof dit een vervolg was”, is een voorbeeld van deze mentaliteit in de draad.

Hoe dan ook, de Overwatch-spelersbasis lijkt dit te zien als een ander voorbeeld van een betekenisloze verandering die de kwaliteit van het spel vermindert, genoeg om te willen dat het teruggaat naar wat het voorheen was.

Artikel gaat verder na advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *