PUBG Mobile Lite 0.21.0 APK directe downloadlink, check gids

PUBG Mobile Lite 0.21.0 APK directe downloadlink, check gids

PUBG Mobile Lite 0.21.0 APK directe downloadlink, check gids. De nieuwste PUBG Mobile 0.21.0-update is aangekomen op de servers en spelers kunnen de update installeren vanuit de Google Play Store. Spelers die geen toegang hebben tot de game via Google Play, kunnen in plaats daarvan via de externe downloadlinks gaan. Hieronder vindt u de downloadlinks.

Lees ook: PUBG Mobile 1.4 Globale versie-update APK Downloadlink en installatiehandleiding

PUBG Mobile Lite werd aan spelers over de hele wereld geïntroduceerd als de lichtere versie van PUBG Mobile die minder hardwarevereisten vereist. De game neemt slechts ongeveer 600 MB opslagruimte in beslag en kan ook probleemloos werken op 1 GB RAM. De game maakt echter gebruik van Unreal Engine 4 en verschilt in veel opzichten van de originele game. Het resulteerde in een unieke maar vertrouwde mix van de beste mobiele battle royale-ervaring. Vind hieronder PUBG Mobile Lite 0.21.0: APK downloaden via directe link

Pre-Registreer voor PUBG Mobile India – Pre-registratielink – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pubg.imobile

Lees ook: PUBG Mobile 1.4 Globale versie Update APK Downloadlink en installatiehandleiding

Hoe download ik PUBG Mobile Lite-updateversie 0.21.0? PUBG Mobile Lite 0.21.0: APK downloaden via directe link

Volg deze stappen om PUBG Mobile Lite 0.21.0-versie te downloaden en te installeren met behulp van het APK-bestand van de officiële website.

Stap 1: Spelers moeten de officiële PUBG Mobile Lite-website bezoeken vanaf Hier. (Gebruik een VPN als u geen toegang krijgt tot de pagina). Of ga door directe link.

Stap 2: Ten tweede moeten ze het APK-bestand downloaden door op de knop “APK downloaden” op de website te klikken

READ  van Among Us tot Genshin Impact

Stap 3: Nadat de download is voltooid, kunnen ze het lokaliseren en installeren. Voordat spelers de game kunnen installeren, moeten ze echter inschakelen “Installeren vanaf onbekende bron” Optie indien nog niet ingeschakeld.

De vierde stap: Zodra de installatie is voltooid, kunnen spelers genieten van alle opwindende nieuwe functies in het spel.

Lees meer: ​​PUBG Mobile Unban: komt PUBG dit jaar uit? Bekijk de belangrijkste update.

Over PUBG Mobile

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) is een online multiplayer battle royale-game ontwikkeld en uitgegeven door PUBG Corporation, een dochteronderneming van het Zuid-Koreaanse videogamebedrijf Bluehole. De game is gebaseerd op eerdere aanpassingen die Brendan “PlayerUnknown” Greene heeft gemaakt voor andere games, geïnspireerd door de Japanse film Battle Royale uit 2000, en uitgebreid tot een op zichzelf staand spel onder de creatieve leiding van Greene. In het spel parachutespringen tot wel honderd spelers op een eiland en zoeken naar wapens en uitrusting om anderen te doden zonder zichzelf te doden. De grootte van de veilige zone die beschikbaar is voor de gamekaart neemt in de loop van de tijd af, waardoor overlevende spelers naar nauwere gebieden worden geleid om confrontaties af te dwingen. De laatste speler of het team dat als laatste overblijft, wint de ronde.

Written By
More from Eda Greene

Laden in Améli, “In uitvoering”, Wat ben je aan het doen?

Vaccinatie certificaat. Iedereen die in Frankrijk tegen Covid-19 is ingeënt, ontvangt op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *