De tech-magnaat, rockster en eigenaar van het NBA-team heeft een nieuw doel gesteld om geld in te zamelen voor de non-profitorganisatie Utah

Stephanie Larsen, oprichter en CEO van Encircle, spreekt woensdag tijdens een persconferentie op de Silicon Slopes Summit in Salt Palace in Salt Lake City. (Deseret-nieuws)

Geschatte leestijd: 4-5 minuten

Salt Lake City – Een onverwacht team van beroemdheden in technologie, muziek, sport en politiek is samengekomen om in acht maanden $ 8 miljoen op te halen om LGBTQ-jongeren te ondersteunen, en nu doen ze het opnieuw.

In februari verschenen Apple-CEO Tim Cook, Imagine Dragons-zanger Dan Reynolds en jazzeigenaar Ryan Smith op Good Morning America en kondigden aan dat ze $ 8 miljoen zouden inzamelen om acht nieuwe huizen te bouwen voor Encircle, een non-profitorganisatie in Utah. . Ruimtes en geestelijke gezondheidszorg voor LGBTQ-jongeren. Ze ontmoetten elkaar en overtroffen hun doel, en met de steun van de Kahlert Foundation zal een negende Encircle-huis worden gebouwd aan de zuidpunt van Salt Lake County.

het team, samen met voormalig NBA-speler Dwyane Wade; Domo-oprichter Josh James en zijn vrouw Rina; Heather Kahlert van de Calert Foundation; Naast de gouverneur van Utah, Spencer Cox en zijn vrouw, Abby, kondigden ze op een persconferentie tijdens de Silicon Slopes Summit op woensdag een nieuw doel aan om $ 13 miljoen op te halen om de dertien huizen van de Encircle voor de komende jaren te behouden.

“We weten dat er een enorme vraag is. We weten ook dat deze geestelijke gezondheidszorg kinderen in leven houdt”, zegt Stephanie Larsen, oprichter van Encircle.

Ze legde uit dat het doel van Encircle is “het gezin en de gemeenschap bij elkaar te brengen om LGBT-jongeren te laten gedijen.” Ze voegde eraan toe dat de bijeenkomst van leiders uit veel regio’s hun steun voor deze jonge mensen toont.

Het bereiken van dat doel en het lanceren van een nieuwe campagne was “een nieuwe mijlpaal” en “(vertegenwoordigt) een nieuwe grote stap voorwaarts”, zei Cook.

De CEO van Apple verscheen als homo in een hoofdartikel uit 2014 voor Bloomberg Business en zei: “Ik ben er trots op homo te zijn en ik beschouw homo zijn als een van de grootste geschenken die God me heeft gegeven.”

Encircle-oprichter en CEO Stephenie Larsen spreekt tijdens een persconferentie op de Silicon Slopes Summit in Salt Palace in Salt Lake City op woensdag 13 oktober 2021.
Encircle-oprichter en CEO Stephenie Larsen spreekt tijdens een persconferentie op de Silicon Slopes Summit in Salt Palace in Salt Lake City op woensdag 13 oktober 2021 (Foto: Scott J. Winterton, Deseret News)

Door zijn persoonlijke ervaring zegt Cook dat hij zichzelf in veel homojongeren ziet en weet hoe geïsoleerd en eenzaam het kan zijn.

“Het is niet gemakkelijk om je anders te voelen vanwege wie je bent”, zei hij. “Langzaam, heel langzaam, zagen we dat dat begon te veranderen, vooral door de inspirerende inspanningen van Encircle.”

Smith merkte op dat de Encircle niet toevallig in Utah plaatsvond. Hij zei dat Utah een plaats was die hij nodig had en dat mensen haar steunden.

De non-profitorganisatie bezit momenteel huizen in Utah, Idaho, Arizona en Nevada, maar Smith zei dat “elke stad in de Verenigde Staten moet worden omsingeld.”

Wade, die ook mede-eigenaar is van Utah Jazz, bezocht het huis in Salt Lake Encircle voor de persconferentie van woensdag en nodigde iedereen uit om het visioen te komen bekijken. Hij legde uit dat hij daar stond als jazzacteur, maar dat hij er ook was als vader.

Wade’s dochter, Zaya, is transgender, en toen ze op haar achtste over haar ouders sprak, wilden haar ouders dat ze zou leven zoals ze is; Maar ze hebben ook “veel moeten leren en veel moeten luisteren”, zei Wade.

Hij vervolgde: “We leven in een wereld waar iedereen anders is en we hebben allemaal hetzelfde doel om de beste versie van onszelf te zijn.”

Aja Folkman, leadzanger van Nico Vega, kijkt naar haar man, Dan Reynolds, leadzanger van Imagine Dragons, terwijl Reynolds woensdag spreekt tijdens een Encircle-persconferentie op de top van de Silicon Slopes in het Salt Palace in Salt Lake City.
Aja Folkman, leadzanger van Nico Vega, kijkt naar haar man, Dan Reynolds, leadzanger van Imagine Dragons, terwijl Reynolds woensdag spreekt tijdens een Encircle-persconferentie op de top van de Silicon Slopes in het Salt Palace in Salt Lake City. (Foto: Scott G. Winterton, Desert News)

Reynolds vertelde verslaggevers dat zijn vrouw, Aja Folkman, zanger van Nico Vega, een groot deel uitmaakte van hoe hij zijn ogen opende voor LGBTQ-kwesties.

“Het is heel gemakkelijk voor een heteroseksuele, blanke heteroseksuele man om door het leven te skaten zonder de moeilijke gesprekken te voeren,” zei hij. “Het vreemde is dat het echt een makkelijk concept is waar we allemaal mee worstelen. Onze kinderen worden geboren met kennis van zaken.”

Folkman moedigde LGBTQ-jongeren aan om zichzelf te zijn, omdat de wereld “perfectie van jou” nodig heeft.

“We moeten evolueren”, zei ze. “Hierdoor moeten we groeien.”

Larsen was dolblij toen ze haar voor het eerst zag Billboards van het technologiebedrijf Domo In een van de meest conservatieve provincies in Utah staat: “Domo houdt van LGBTQ+ (en ook van alle anderen!).”

De billboards lokten heftige reacties uit de gemeenschap, zowel negatief als positief.

“Ik heb de polarisatie van dit onderwerp zeer nauwkeurig onderzocht”, zegt Josh James, oprichter van Domo.

Gouverneur Spencer Cox, links, spreekt woensdag tijdens een Encircle-persconferentie op de top van de Silicon Slopes in Salt Palace in Salt Lake City, terwijl zijn vrouw Abby toekijkt.
Gouverneur Spencer Cox, links, spreekt woensdag tijdens een Encircle-persconferentie op de top van de Silicon Slopes in Salt Palace in Salt Lake City, terwijl zijn vrouw Abby toekijkt. (Foto: Scott G. Winterton, Desert News)

James zei dat zelfs mensen binnen zijn gemeenschap en bedrijf “hitsig werden” klaar om de billboards te bekritiseren; Maar toen hij niet meedeed, kwamen ze uiteindelijk tot de conclusie dat het zin heeft om liefde te verspreiden onder kwetsbare jongeren. Josh en Rayna James hebben in februari $ 1 miljoen gedoneerd aan de Encircle-campagne.

Gouverneur Spencer en Abby Cox spraken ook over hoe kinderen worden geboren met het inherente vermogen om van mensen te houden. Ze voedden hun kinderen op in een conservatieve plattelandsgemeenschap; Hun kinderen leren het echter nog steeds en brengen hun LGBT-vrienden terug. Op een dag toen Cox terugkeerde naar een huis vol kinderen en Abby zei: “Ik denk dat we alle kleuren van de regenboog in die kamer hebben.”

“Het was een geweldig gevoel om te zien hoe deze kinderen met elkaar omgaan”, zei Cox, daarbij verwijzend naar gegevens die aantonen dat zelfs iemand die iemand kust die het huis uitgaat, het zelfmoordcijfer onder homojongeren drastisch verlaagt.

Hij voegde eraan toe dat Enerkel dit soort ondersteuning biedt.

“(Encircle) is de beste in Utah,” zei hij.

Afbeeldingen

Meer verhalen waarin je misschien geïnteresseerd bent

READ  Surface Duo Killer - Samsung Galaxy Z Fold S is net gelekt
Written By
More from Lesley Curry

Black Friday 2020 AirPod-deals: AirPods Pro zakt binnenkort naar $ 169, standaard AirPods nu voor $ 119

Dit verhaal maakt deel uit van Kerstcadeaugids 2020, De cadeauselectie van CNET...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *