#20 PC herenvoetbal plaagt #1 Georgetown Wednesday

Persbericht Providence College

Providence, RI – Geleid door twee goals en één pass van de junioren Luis García (Gran Canaria, Spanje) Het herenvoetbalteam nr. 20 van Providence College draait op woensdag 13 oktober om in Georgetown University in Xabi Field in Anderson Stadium. Het was de eerste overwinning van de Friars op het #1 seed-team sinds Maryland met 5-4 van streek was op 20 november 2016 in de tweede ronde van het NCAA Championship. Garcia opende de score toen hij een vrije trap net buiten het strafschopgebied aan de linkerkant omzette toen hij een schot over de muur in de linkerbovenhoek schoot met een 25:54 over in de eerste helft. De Friars verstevigden hun voorsprong in 60:11 toen Garcia scoorde in een rebound van 50 meter vanuit een lastige hoek die de rechterkant van het net vond. Afgestudeerde student Simon Triantvelo (Burlington, Ontario) maakte de score voor de broers af met een laag schot van boven het strafschopgebied om 68:23. De overwinning bezorgde de broers hun eerste overwinning op de Hoyas sinds 15 oktober 2014, toen ze Georgetown met 2-0 versloegen in Washington, DC.

Spelverloop en feedback

• Computers Davis Smith Hij kreeg zijn eerste scoringskans in de rust door een hoekschop over de lat 22:15 in de wedstrijd te koppen.
  • The Friars leidden met 1-0 in de helft die de eerste keer was dat Hoyas aan het einde van de eerste helft dit seizoen op achterstand kwam. Hij beëindigde ook Hoyas’ 21-game streak van no-delay na 45 minuten spelen.
  • De broers versloegen voor het laatst het eerste team van het land met 5-4 in Maryland op 20 november 2016 in de tweede ronde van het NCAA Championship.
  • De broers speelden dit seizoen vier wedstrijden tegen gerangschikte rivalen en scoorden 3-1.
  • Garcia’s eerste doelpunt was pas de zesde die hij dit seizoen tegen Hoyas scoorde.
  • Garcia scoorde die avond zijn tweede doelpunt toen hij een korte pass van Paulo Lima bij de linkerzijlijn en ontketende een explosie van 50 meter die om 60:11 in de tegenovergestelde hoek van het net belandde.
  • Simon Triantvelo scoorde zijn eerste doelpunt van het seizoen om 68:23 met assists van Christopher Roman En Luis García.
  • Luis García Hij scoorde zijn tweede wedstrijd met twee doelpunten van het seizoen toen hij tweemaal scoorde in de openingsoverwinning van het seizoen tegen Fordham op 26 augustus.
  • Twee doelen en één hulp, Luis García Het scoorde vijf carrièrehoogtepunten voor de monniken.
  • De overwinning bezorgde de broers hun eerste overwinning op Hoyas sinds 15 oktober 2014, toen ze Hoyas met 2-0 versloegen in Washington, DC.
  • 3-0 is Hoyas’ grootste nederlaag sinds 3 november 2016, toen hij met 3-0 verloor van Creighton.
  • Dit is de eerste keer dat Georgetown dit seizoen meer dan één doelpunt tegen kreeg in een wedstrijd.
  • Het is de zevende keer dat de broers dit seizoen drie of meer doelpunten maken in één wedstrijd.
  • Het is de vierde afsluiting dit seizoen voor monniken.
READ  Apex Legends pc-vereisten: minimale en aanbevolen specificaties

Hoe hebben ze zich geregistreerd?
(1-0) – Voorzienigheid – 25:54/1st- Luis García Neem een ​​voltreffer vanaf de linkerkant over de muur in de linkerbovenhoek van het net.
(2-0) – Voorzienigheid – 60:11/2tweede afkortingLuis García Hij nam een ​​schot van 50 meter vanaf links dat de hoek tegenover het net vond. werd bijgestaan Paulo Lima.
(3-0) – Voorzienigheid -68: 23/2tweede afkorting Simon Triantvelo over een laag schot in de linkerhoek uit een feed van Chris Roman. Luis García Hij had nog een assist op doel.