Xbox One-spelers werden verrast door een zeldzame stealth-versie

Xbox One-gamers werden verrast door een zeldzame stealth-release naast pc-gebruikers. Als het gaat om stealth-versies, heeft de Nintendo Switch een grensmonopolie, gevolgd door PS4 en PS5. Het is vrij zeldzaam dat een Xbox-console een stealth-versie krijgt, maar deze week is precies wat Xbox One-gebruikers — en Xbox Series S- en Xbox Series X-gebruikers — hebben gekregen, via achterwaartse compatibiliteit.

Meer specifiek verrasten ontwikkelaar Original Fire Games en uitgever Square Enix Collective Xbox One- en pc-gebruikers met de release van ring sterren, een top-down runner en indie-game waar velen stilletjes op hebben geanticipeerd na de onthulling meer dan twee jaar geleden. De game komt ook “binnenkort” voor Nintendo Switch en PS4, maar dat is de enige informatie die we nu hebben over die releases.

ring sterren Het is sinds 5 maart beschikbaar op pc via Steam Early Access. Op de digitale pc-etalage heeft de game een “Zeer positieve” beoordeling voor Steam-gebruikers, waarbij 87 procent van de 669 recensies van de game de game positief beoordeelt.

ring sterren Het is een top-down racer gemaakt door race-enthousiastelingen, voor race-enthousiastelingen, “leest een officiële publiciteit voor het spel.” De game viert generaties multidisciplinaire autosport, met de nadruk op autorijden die er geweldig uitziet, maar met een hoog vaardigheidsplafond, zullen spelers urenlang hun schoot tot in de perfectie slijpen. De start is eenvoudig, maar het leren van de nuances van het besturen van elke auto en het vinden van de beste racelijn door elke hoek van elk circuit zal nog lang een uitdaging zijn. Niet alleen dat, maar met de mogelijkheid om brandstof, bandenslijtage en raceslijtage te gebruiken, kan zelfs een goede stopstrategie het verschil maken tussen een kampioen en een nul. Voel de rubberbeet op de weg als je de start-/finishlijn oversteekt en duik, rem stevig in de eerste bocht! “

READ  Cyberpunk 2077-ontwikkelaar zegt dat het niet genoeg tijd besteedde aan de prestaties van PS4 en Xbox One

Klik hier voor meer informatie over alles wat met Xbox te maken heeft, inclusief het laatste nieuws over Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, Xbox Game Pass en Xbox Live Gold.

Written By
More from Vanessa Hale
Sony PS5’s antwoord op Xbox Game Pass is nog in aantocht
Sony laat nog steeds doorschemeren dat er een concurrent van Microsoft’s Xbox...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *