Forza Horizon 5: Rally Adventure-uitbreiding aangekondigd, komt in maart aan

Playground Games heeft aangekondigd dat de Rally Adventure-uitbreiding het tweede deel zal zijn van de hoofd-DLC voor Forza Horizon 5.

adverteer erin Forza YouTube-kanaalDe uitbreiding komt op 29 maart uit en bevat een geheel nieuwe rallycarrièremodus. De korte trailer voor de uitbreiding (hieronder) toonde nieuwe gameplay en plaagde enkele functies waarvan spelers kunnen genieten in de Rally Adventure DLC.

Playground onthulde ook enkele nieuwe aanpassingsopties die naar Forza Horizon 5 komen, met de belofte dat spelers “een rallymonster kunnen bouwen”.

De eerste uitbreiding werd afgelopen juni aangekondigd en introduceerde Hotwheels opnieuw in de wereld van Forza Horizon. Overheadgames zijn toegevoegd aan de open-wereld Mexico-kaart van de game en stellen spelers in staat om door allerlei belachelijke omgevingen te racen, zoals een lus in een lus in een vulkaan.

In onze 10/10 recensie van het basisspel zei IGN: “Forza Horizon 5 is het resultaat van een racestudio op het hoogtepunt van zijn vak en het beste beschikbare racespel in de open wereld.”

Ryan Dinsdale is freelance journalist voor IGN en treedt op als waarnemend nieuwsredacteur van het VK. Hij zal de hele dag over The Witcher praten.

READ  Capcom Fighting Collection aangekondigd voor PS4, Xbox One, Switch en pc; Bevat 10 titels met een pictogram voor netto ongedaan maken
Written By
More from Lesley Curry
The Crew Motorfest aangekondigd voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, pc en Luna
uitgeverij Ubisoft en ontwikkelaar De ivoren toren van Ubisoft aankondigen De Motorfest-crew...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *