De uitbreiding van Pokemon Sword And Shield’s Crown Tundra voegt een heel handig nieuw item toe

The Pokemon Company heeft veel nieuwe informatie gedeeld over Pokemon Sword en Shield’s Crown toendra uitbreiding tijdens zijn nieuwste videopresentatie, maar enkele van de meest interessante details kwamen naar voren nadat de uitzending was afgelopen. Meteen na de presentatie onthulde de officiële website van de games een nieuw item in de DLC genaamd de Vermogen Patch, en het klinkt alsof het ongelooflijk nuttig zal zijn.

De Ability-patch is vergelijkbaar met de bestaande Ability-capsule in die zin dat je een van de vaardigheden van je Pokémon kunt wijzigen, maar dit specifieke item werkt een beetje anders. Terwijl de Ability Capsule je alleen laat wisselen tussen de twee standaard Abilities van een Pokemon, zal de Ability Patch het veranderen naar zijn Hidden Ability (als zijn soort er een heeft).

Dit zal een erg handige optie zijn, aangezien verborgen vaardigheden normaal gesproken zeldzaam zijn in Pokemon-spellen; de enige manier om een ​​Pokemon te krijgen met een verborgen vaardigheid in Sword of Shield (buiten ruilen met een andere speler of overzetten van eerdere titels) is door ze te vangen in Max Raid-gevechten. Veel van deze verborgen vaardigheden zijn ook erg handig in competitieve gevechten, waardoor de vaardigheidspatch een zeer welkom nieuw item is.

The Pokemon Company heeft niet gedetailleerd hoe je vaardigheidspatches in Crown Tundra kunt krijgen, maar merkt alleen op dat de items ‘moeilijk te vinden zijn, maar de moeite waard’, dus het lijkt erop dat spelers moeten werken om ze in handen te krijgen op een. U kunt meer over het item lezen op de officiële pagina Pokemon-website.

READ  Frankrijk en Duitsland zullen bij aankomst reizigers uit risicolanden testen

Tijdens de videopresentatie hebben we veel andere details over de Crown Tundra DLC geleerd. De uitbreiding wordt volgende week, op 22 oktober, gelanceerd en in de aanloop naar de release geeft The Pokemon Company een handvol Pikachu met verschillende petten op. Er zijn er nu vijf beschikbaar, en er zullen er meer worden verdeeld naarmate de maand vordert.

The Pokemon Company bevestigde dat ook Compatibiliteit met Pokemon Go wordt toegevoegd aan Pokemon Home voor het einde van het jaar. Je krijgt twee speciale cadeaus voor het overbrengen van een monster van Ga naar Huis. Eerst ontvang je de Mystery Box in Go, die de Mythical Pokemon oproept Meltan in het wild. Bovendien ontvang je een Gigantamax Melmetal via Mystery Gift in Pokemon Home.

GameSpot kan een commissie krijgen uit winkelaanbiedingen.

More from Madison Garrett

De acht ‘Destiny 2’-exoten om naar te kijken met de Sandbox-veranderingen van Beyond Light

Destiny 2 Bungie Destiny 2 maakt een aantal sandbox-wijzigingen voor de komst...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *