Disney Mirrorverse: Disney mobiele game laat je spelen als iconische personages

Disney en Kabam zullen samenwerken voor een nieuwe mobiele videogame genaamd “Disney Mirrorverse”, waarmee gamers kunnen spelen als alternatieve versies van iconische personages.

Wat is er aan de hand?

De nieuw RPG-spel – vergelijkbaar met “Marvel Contest of Champions” en “Star Wars: Uprising” – geeft gamers de kans om een ​​team van iconische Disney- en Pixar-personages te verzamelen terwijl ze locaties uit Disney- en Pixar-films bezoeken, volgens De Hollywood Reporter.

Reacties:

  • “Kabam staat erom bekend spelers over de hele wereld nieuwe fictieve werelden te laten ontdekken en verhalen te laten creëren met personages waar ze van houden”, aldus Tim Fields, CEO van Kabam, volgens WDWNT. “We zijn ontzettend enthousiast om zoveel geweldige Disney- en Pixar-personages bij elkaar te brengen en ze allemaal in een heroïsch licht te presenteren dat fans nog nooit eerder hebben gezien. De komende maanden zullen we nauw samenwerken met onze vrienden bij Disney om dit meeslepende en boeiende avontuur af te stemmen en op te poetsen. “
  • “Disney Mirrorverse vertegenwoordigt een dappere vernieuwing van iconische Disney- en Pixar-personages en -verhalen, en we zijn verheugd om met Kabam samen te werken om dit originele universum voor spelers tot leven te brengen”, Sean Shoptaw, senior VP games en interactieve ervaringen bij Disney Parks , Ervaringen en producten, verteld De Hollywood Reporter.

Release-informatie:

  • Er is nog geen releasedatum.
  • De game zal volgens WDWNT beschikbaar zijn voor bètatests in de Filippijnen.
  • Mensen kunnen zich aanmelden Disney’s website voor toekomstige updates.
Written By
More from Eda Greene
NIFT 2021-resultaat vandaag aangekondigd op nift.ac.in – Hoe hier te downloaden
NIFT 2021-resultaat vandaag aangekondigd op nift.ac.in – check hier & nbsp |...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *