De uitgever van Sinking City verdedigt zijn beslissing om een ​​”geremasterde” versie van het spel op Steam te zetten


  • een onenigheid Tussen ontwikkelaar Frogwares en uitgeverij leidde Nacon tot de verwijdering van The Sinking City van Steam in april 2020. Hij keerde in januari terug naar Steam na een uitspraak van de Franse rechtbank, maar werd al snel weer verwijderd.
  • In februari verscheen The Sinking City weer op Steam, maar Frogwares waarschuwde fans om het niet te kopen. Een paar dagen later beweerde ze dat de nieuwste versie van Steam “gekraakt en illegaal gekopieerd” was, en moest ze deze verwijderen met DMCA-verwijderingsverzoek
  • Nacon zegt nu dat het het recht heeft om het spel terug te brengen naar Steam en noemt de recente opmerkingen van Frogwares “agressief en neutraal”.

Gisteravond nam ontwikkelaar Frogwares de ongebruikelijke stap om een DMCA-verwijderingsverzoek tegen zijn eigen spelSunken City, om het uit Steam te verwijderen. De verhuizing is de laatste stap in een escalerend geschil tussen Frogwares en uitgever Nacon, dat begon in april 2020.

Vandaag zijn we Heeft een verklaring afgegeven In reactie op de laatste verwijdering van het spel uit Steam, herhaalde het zijn bewering dat het “de exclusieve contractuele distributeur was voor The Sinking City op Steam” en dat het ondanks de beweringen van Frogwares de ontwikkelaar had betaald wat het verschuldigd was.

More from Madison Garrett

De first person-modus van Sonic the Hedgehog kan je doen braken

Er is een reden waarom veel games in third person worden gespeeld,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *