Hier is de Dr. Nieuwe Mundo herwerkt voor de League of Legends 11.12-poster

Dr. Mondo is een van de oudste helden in League of Legends, Maar in de volgende patch van het spel kreeg het eindelijk zijn eerste volledige update. Na zijn debuut in 2009 heeft Dr. Mondo in de loop der jaren goed stand gehouden, maar Riot is nu zijn mogelijkheden en beelden aan het hervormen om beter bij het thema van zijn gekke wereld te passen.

In tegenstelling tot sommige van de andere tweaks, waar Riot de hele reeks helden moest annuleren om deze te verbeteren, is de nieuwe Mundo al bekend. In feite zouden de meeste van deze vaardigheden nog steeds erg goed bekend moeten zijn bij iedereen die in het verleden Dr. Mondo speelde.

Hij draait nog steeds helemaal om het verjongen van zijn gezondheid, en hij heeft nog steeds vaardigheden zoals zijn Q-vaardigheid, invloedgebied op zijn W, steroïden op E en zelfs Ultimate die hem helpen zijn gezondheid te verjongen. In plaats van een volledige identiteitsverandering, lijken de meeste updates van het Mundo-assortiment ontworpen om Riot meer macht te geven om te trekken wanneer ze hem in evenwicht moeten brengen, en om ervoor te zorgen dat zijn capaciteiten beter passen bij de recente versie van Liga.

Mundo heeft ook een complete visuele make-over gekregen, inclusief zijn basismodel en al zijn varianten, inclusief de populaire Corporate Mundo.

Het plaatje is: rel-games

De herwerking van Dr. Mondo zal er deel van uitmaken League of Legends Correctie 11.12, die binnen twee weken moet worden vrijgegeven. Voordien zal het worden getoond in de openbare bèta-omgeving van Riot, waar spelers wijzigingen kunnen testen terwijl ontwikkelaars zijn krediet aanpassen. Voor een nadere blik op alle Mundo-wijzigingen en al zijn bijgewerkte varianten, kun je Riot’s officiële blog over herwerken raadplegen.

Hier is de volledige herschreven collectie van Dr. Mondo:

Negatief – hij gaat waar hij maar wil

Dr. Mondo bestrijdt het effect van zijn volgende immobilisatie en verliest in plaats daarvan zijn huidige gezondheid en laat een chemisch pakket in de buurt vallen. Dr. Mondo kan hem vangen door over hem heen te lopen, een deel van zijn maximale gezondheid te herstellen en de negatieve afkoelperiode te verkorten. Vijanden die erover bewegen, kunnen het vernietigen.

Dr. Mondo heeft ook het herstel van de gezondheid verbeterd op basis van zijn maximale gezondheid.

Q – de gewonde botzaag

Mondo werpt een gewonde botzaag, richt magische schade toe aan de eerste vijand die toeslaat op basis van zijn huidige gezondheid en vertraagt ​​deze.

W – Het hart is bliksem

Dr. Mondo elektrocuteerde zichzelf voor een paar seconden, waarbij hij continue magische schade toebracht aan nabije vijanden en een deel van de schade die hij toebracht aan Gray Health opsloeg. Aan het einde van de termijn behandelt Dr. Mondo een groep magische schade aan vijanden in de buurt en behandelt hij zijn grijze gezondheid als een van de vijanden wordt geraakt. (Zeg genezing als alleen volgelingen of monsters gewond raken). Dr. Mondo kan Heart Zapper herformuleren om de effecten voortijdig te beëindigen.

E – scherpe krachtschok

passief – Dr. Mondo lijdt extra schade door een aanval, die toeneemt op basis van zijn verloren gezondheid.

Energiek – Dr. Mondo sloeg zijn “medische” tas op een vijand en veroorzaakte lichamelijk letsel door zijn verlies van gezondheid. Als de vijand sterft, worden ze weggeslagen en brengen ze met dit vermogen minimale schade toe aan vijanden die er doorheen gaan.

R – de maximale dosis

Dr. Mondo injecteert zichzelf met chemicaliën, die onmiddellijk een percentage van zijn verloren gezondheid geneest. Het geneest vervolgens een deel van zijn maximale gezondheid gedurende een lange periode, krijgt extra bewegingssnelheid en valt schade aan terwijl het geneest.

READ  Honda XBlade BS6 gelanceerd: details waar niemand het over heeft
Written By
More from Aubrey Mason

Malinese president Ibrahim Boubacar Keita, premier Boubou Cisse gevangen gehouden door rebellensoldaten

De president en premier waren “gearresteerd” in de woning van Ibrahim Boubacar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *