De update van november is beschikbaar op de Galaxy S20, Watch6 en A52

De update van november is beschikbaar op de Galaxy S20, Watch6 en A52

Vanaf nu staat de update van november klaar voor de Samsung Galaxy S20-serie. En je kunt hem nu ook op de Galaxy A52 installeren, maar ook op de Galaxy Watch 6. Hé, hadden we het vorige week niet over dat laatste gehad?

Galaxy S20 november 2023-update

November is een beetje een vreemde maand als het gaat om Samsung-updates. Beveiligingsupdates en Android-upgrades stapelen zich op, maar voor de Galaxy S20-serie is het duidelijk. Helaas. Dit apparaat ontvangt pas deze maand de nieuwste beveiligingspatch – en met ‘deze maand’ bedoelen we vandaag.

Want vanaf nu rolt er een nieuwe update uit voor de Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra. De download, die minder dan 200 MB groot is, bevat firmwareversie G98*BXXSIHWJD. Het pakket bevat weinig nieuws, maar gelukkig bevat het de patch van november, inclusief verschillende verbeteringen aan de Android-beveiliging en de One UI-interface. Er wordt onder meer gerommeld met de USB-, Wi-Fi- en Wi-Fi Direct-verbindingen van apparaten.

U kunt de update nu rechtstreeks downloaden op Merkloos S20, S20+ en S20 Ultra in Nederland, België en daarbuiten beschreven Vodafone-apparaten. Verder is de update sinds een paar dagen ook beschikbaar op verschillende Galaxy S20 FE-modellen.

Galaxy Watch-update 6 november 2023

Misschien wel interessanter dan de update voor de S20-serie is de update voor de Galaxy Watch 6. We schreven vorige week dat dit horloge sinds de lancering nog maar heel weinig updates heeft gekregen. Sterker nog, er draaien al enkele maanden verschillende modellen op de juni-patch. Sterker nog, de maand voordat de horloges werden onthuld.

READ  Google Chrome blokkeert onveilige downloads

Tegenwoordig verandert dat. Sinds vanochtend is bijna 700 MB bijgewerkt voor de Bluetooth-modellen van de Galaxy Watch 6. Firmwareversie XXU1AWK4 brengt geen functionele veranderingen met zich mee, maar eindelijk – eindelijk! – Nieuwe beveiligingspatch. Na installatie draaien de klokken op de novemberpatch en zijn ze dus weer helemaal up-to-date.

Zoals eerder vermeld: De update is momenteel beschikbaar voor Bluetooth-modellen (SM-R930, SM-R940, SM-R950, SM-R960). Als je een van de 4G-versies (SM-R935F, SM-R945F, SM-R955F of SM-R965F) hebt, zul je nog even geduld moeten hebben. De update voor deze horloges komt waarschijnlijk binnenkort uit, maar niet vandaag.

U kunt de update installeren als u bent aangemeld Galaxy draagbaar Het gaat naar het Watch6-scherm en daar is het Klokinstellingen Hij kiest. Druk vervolgens op Update de horlogesoftware Om te controleren of je het al kunt downloaden.

Galaxy A52 november 2023-update

Dan is er de populaire Samsung Galaxy A52, die nu ook een update krijgt. Om precies te zijn start vandaag de update van november voor de A52 5G. Hoewel het toestel binnenkort de Android 14 upgrade krijgt, bevat de update van vandaag de nieuwe software nog niet.

De update, die ruim 250 MB groot is, bevat firmware A526BXXS5EWJ5. De letter “S” geeft hier aan dat de beveiliging van het apparaat alleen maar is verbeterd.

Interessant is dat de Galaxy A52 5G de laatste van de A52-serie is die dit keer de nieuwe patch ontvangt. Een paar dagen geleden kon je hem al downloaden op de Galaxy A52s (firmware A528BXXS5EWK1) en op de A52 4G (A525FXXS6DWK1). De hele serie is nu – tenminste – opnieuw bijgewerkt Merkloos Modellen.

READ  Galaxy Z Fold 2 (dec), Tab S6 (nov), en de Watch 3

Installeer updates

Hoe je de update op de Galaxy Watch 6 kunt downloaden, hebben we hierboven al beschreven. Op je Samsung telefoon is dit – zoals je waarschijnlijk weet – net even anders. U kunt wachten totdat uw apparaat meldt dat de update gereed is. Of u kunt de beschikbaarheid handmatig controleren via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Heeft u één van bovenstaande updates ontvangen? Heeft u na de installatie nog andere wijzigingen opgemerkt?

(Bedankt Sharon!)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *