De Valheim-update brengt een nieuwe en verbeterde stapelfunctie met zich mee

De Valheim-update brengt een nieuwe en verbeterde stapelfunctie met zich mee

Valheim Het heeft de tand des tijds doorstaan ​​als een leuk overlevingsspel om altijd naar terug te keren, met zijn unieke Viking-setting en grillige en straffende gameplay. Iron Gate Studio blijft de game regelmatig updaten en brengt wijzigingen aan in de openbare testtak voordat deze wordt geïmplementeerd in de volledige releaseversie van Valheim om te zien wat spelers denken. De nieuwste openbare testupdate is niet beschikbaar, waardoor de branch op 0.217.13 staat, en het wordt geleverd met bugfixes en een bijzonder handige nieuwe functie.

de Valheim patch-opmerkingen Ze onthullen enkele interessante toevoegingen, zoals het vergroten van de kans om bepaalde vijanden te spawnen en het oplossen van verschillende problemen. De belangrijkste functie die met de update is toegevoegd, is de herimplementatie van de sneltoets “Alles stapelen”. Met de Valheim Public Test-tak kun je nu de sneltoets opnieuw gebruiken, dit keer om de kist te openen, items naar wens te stapelen en vervolgens de kist te sluiten.

Valheim hoofdontwerper A mail bij de nieuwe functie, waarmee hij uitdrukte hoe verheugd hij was “om te zeggen dat alle nieuwe en verbeterde stack-sneltoetsen nu zijn gelanceerd.” De ontwerper merkte op hoe “beter” de nieuwe sneltoets zou moeten aanvoelen en schreef dat “een simpele druk op de schakelaar de doos opent, items stapelt en vervolgens sluit.”

Dit is een van de functies in de update waar ik bijzonder enthousiast over ben, vooral na het patchen van de vorige openbare testtak. Zoals onthuld door Iron Gate Studio: “Na de laatste patch van PTB waren velen van jullie boos dat we enkele wijzigingen hadden aangebracht in de nieuw toegevoegde hotstack-functie.” Voordat hij alle andere wijzigingen in detail uitwerkte, kondigde de ontwikkelaar aan: “Ik hoop dat dit een verandering is die de meesten van jullie zal bevallen.”

Valheim-patchopmerkingen – 0.217.13 Openbare testupdate – woensdag 16 augustus 2023

Wijzigingen en oplossingen

  • Sneltoets “Alles snel stapelen” opnieuw toegevoegd door op de gebruikstoets te drukken bij het openen van kisten (de kist gaat nu open zodat je kunt zien wat er wordt verplaatst en sluit vervolgens als je de toets ingedrukt houdt)
  • Verhoogde de kans dat de Fuling-handtekening in de verzegelde toren verschijnt
    Vaste R-stick-snelkoppeling naar de knop Alles stapelen tijdens het bladeren door de spelersinventaris
  • Er is een probleem opgelost waarbij de fout “Kan component niet toevoegen aan terrein” het spelerslogboek vulde
  • Gewijzigde positie van precisie zodat bouwonderdelen alleen verschijnen als CTRL wordt ingedrukt
  • De uitzondering verholpen die optrad bij het comprimeren van wereldtariefgegevens met een ongewijzigde voorinstelling
Dit zijn de nieuwste Valheim-patchopmerkingen voor de openbare testtakupdate, 0.217.13. Als je de volledige lijst met mods van Iron Gate Studio wilt bekijken, dan kan dat stoom Voor een meer gedetailleerd begrip van gameplay-veranderingen en bugfixes.
Als je graag meer inhoudsveranderingen in de game ziet komen, kijk dan eens naar enkele van onze favoriete Valheim-mods om je game-ervaring op dit moment te verbeteren. U kunt ook door onze selectie van Valheim-consolecommando’s en cheats bladeren om uw server wat pit te geven zonder iets extra’s te downloaden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *