De verbluffende 3D-video van Unreal Engine 5 kan ook echt zijn

Afbeelding voor het artikel met de titel Unreal Engine 5 Video kan een realiteit zijn

De video die u gaat bekijken, is geen camera-opname van Etchū-Daimon treinstation in Japan. Het is een video gemaakt door 3D-kunstenaar Lorenzo Drago.

Gemaakt in Unreal Engine 5, met verlichting van Lumen, zegt Drago dat hij “alle modellering, textuur, belichting en animatie” op de clip heeft gedaan, behalve het gebladerte dat je kort ziet, dat kwam van Quixel Megascans. Dit betekent dat hij bijna alles zelf heeft gebouwd. De trappen, de muren, de lichten, de kabels, de werken zijn enkele handgemaakte ornamenten en sommige zijn foto’s.

“Voor dit project wilde ik zo dicht mogelijk bij het fotorealisme komen”, Hij zegt. “Ik gebruikte camera-matching om nauwkeurige verhoudingen te krijgen en gebruikte de referentie zorgvuldig. Ik heb de metingen achteraf aangepast om te helpen met de modulariteit.”

“Afgezien van gedetailleerde texturen en alfa-gegenereerde foto’s, heb ik alle texturen helemaal opnieuw gemaakt in Paint en aangepaste texturen gemaakt in Unreal om te gebruiken met hoofdverf of maskers om de herhaling te doorbreken.”

Hoewel de kwaliteit van de ruimte zelf ongelooflijk is – en het duurde ongeveer een maand om te voltooien – waardoor alles eruitziet en aanvoelt feit Dit is hoe de camera wordt gebruikt. “Om de video op te nemen, heb ik realtime VR-tracking gebruikt om een ​​draagbare camera en zaklamp te simuleren”, zegt Drago.

gezien worden? Gewoon wow. Dit is het deel waar ik je eraan moet herinneren dat deze video precies alleen voor deze beelden is gemaakt, en daarom kunnen en mogen we dit niveau van nauwkeurigheid niet snel verwachten in onze echte games. Maar nog steeds.

Laten we eindigen met wat trivia. Ten eerste is deze video niet in realtime vastgelegd. Het kan worden gedaan, zegt Drago, maar “de beeldkwaliteit is slechter”, dus dit is een scherm met hoge resolutie dat wordt vastgelegd met 7 frames per seconde. En als je je afvroeg, deed het dat op een AMD Ryzen 7 3700X met RTX 2080.

READ  Met Deux Ex Gender Swap kun je het hele spel als vrouw spelen
Written By
More from Lesley Curry
Chicago ziet opkomst in autodiefstal en leidt tot ‘Grand Theft Auto’-verbod
Democratische plaatsvervanger van ChicagoSouth Side heeft vorige week een wetsvoorstel ingediend waarin...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *