Ex-Xbox-medewerker sluit zich aan bij Bungie als ‘projectleider’ voor Destiny 2-uitbreidingen

Eerder dit jaar deelde Sony verrassend nieuws – onthullend dat het de eerste kreeg Hallo Ontwikkelaar Bungie voor 3,6 miljard dollar.

Het lijkt erop dat hij niet het enige voormalige lid van het Xbox-team is dat de sprong naar PlayStation maakt. Katharina Macedo, een voormalig Senior Program Manager in Xbox R&D, is nu bij Bungie toegetreden als Project Lead voor Xbox. lot 2 uitbreidingen.

Macedo verliet Microsoft en Xbox in 2020, na zeven jaar bij het bedrijf. Ze ging naar Riot Games en het lijkt erop dat ze al een tijdje naar Bungie wil om te werken aan een game waar ze zo dol op is.

Phil Spencer, Head of Xbox, ook wel bekend als een grote fan van lot 2zelfs bellen om Katharina te feliciteren:

Phil Spencer РJe hebt dit doel al heel lang en om je dit punt in je carri̬re te zien bereiken is echt geweldig. Gefeliciteerd Katrien.

Toen Macedo Xbox in 2020 verliet, zei ze dat het een van de “moeilijkste beslissingen” was die ze ooit heeft moeten nemen. Tijdens haar ambtstermijn bij Xbox verscheen ze in live-uitzendingen met nieuws en aankondigingen, en maakte ze ook deel uit van meerdere console-lanceringen.

X-Box

Eerder dit jaar, in februari, bracht Bungie The Witch Queen-uitbreiding voor Destiny 2 uit. Naar verluidt werkt het ook aan het uitbreiden van de studio en het plannen van een nieuw IP-adres in de toekomst. En maak je geen zorgen, Bungie heeft Destiny bevestigd en alle toekomstige games zullen ook beschikbaar zijn op Xbox:

READ  Microsoft News Briefing Report: 10 Years of the Surface, Xbox Games Showcase en meer
Written By
More from Vanessa Hale
Skautfold: Shrouded in Sanity komt op 11 februari naar PS4, Xbox One en Switch
Uitgever Red Art Games en ontwikkelaar Pugware brengen survival-horrorgame uit Skautfold: gehuld...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *