Ubisoft+ komt mogelijk binnenkort naar Xbox Game Pass op pc

In januari kondigde Ubisoft aan dat het een apparaat zou introduceren Ubisoft + Abonnementenservice Xbox Game Pass op consoles en computers. Destijds zeiden ze dat ze de Ubisoft News Hub hadden gevolgd voor meer informatie, maar sindsdien hebben we niets meer vernomen. De onofficiële notitie die deel uitmaakt van de nieuwste Xbox Insider-update lijkt echter aan te geven dat de service eerder vroeger dan later zou kunnen komen.

Ubisoft + wordt onderdeel van Xbox Game Pass

De notitie maakte deel uit van de eerste update van mei van Voorbeeld van Xbox-app voor Windows. Als nieuwe functie “verbeterde de update de zoekresultaten voor alle PC Game Pass-titels, inclusief EA Play- en Ubisoft-titels”. Er is momenteel slechts één Ubisoft-game op PC Game Pass in de vorm van Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, en ik betwijfel ten zeerste dat de notitie die game in het bijzonder vermeldt. Hoogstwaarschijnlijk geeft de notitie de aanstaande komst van Ubisoft+ aan als onderdeel van PC Game Pass.

Ubisoft+ biedt momenteel meer dan 100 cloudgames om op pc te streamen en andere apparaten te selecteren. Dit omvat nieuwe Ubisoft-titels die beschikbaar zijn op Day One en premium-edities met seizoenspassen, DLC-uitbreidingen en andere aanvullende content. Ubisoft+ zal niet alleen worden toegevoegd aan PC Game Pass, maar de service zal ook worden uitgerold op Xbox-consoles. Mogelijk horen we er meer over tijdens de Xbox & Bethesda Game Show op 12 juni, al hopen veel gamers dat de service voor die tijd aankomt.

De update loste ook enkele andere problemen op die spelers kunnen hebben, waaronder aangepaste aanraakbedieningen waardoor spelers vast komen te zitten in sommige cloudgames. De verteller en schermlezer zijn ook aangepast om de app toegankelijker te maken. Versie 2205.1000.17.0 van de Xbox-app is nu beschikbaar.

READ  Fire Tonight komt in augustus naar pc en Nintendo Switch

Ander nieuws was dat de Xbox Live-services het grootste deel van het weekend niet beschikbaar waren, waardoor gamers twijfels kregen over het gebruik van online digitale rechtenbeheer door de console, waardoor ze hun games niet konden spelen. Cloudgaming heeft ook geleden, wat betekent dat degenen die Xbox Cloud Gaming willen gebruiken om Fortnite op Apple-apparaten te spelen ook teleurgesteld zullen zijn.

Written By
More from Max Mcgee
Xbox-games zijn nu beschikbaar met gratis Gold voor december
De Xbox Gold-line-up van december omvat The Escapists 2, Tropico 5 Penultimate...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *