De verloren streak van Orioles heeft zes wedstrijden bereikt

Goedemorgen, Birdland!

Het is daar niet geweldig, mensen. De Orioles zwaaiende, verliezers van zes op rij. Ondertussen is de divisie rivaal Blauwe gaaien floreren, winnaars van zes op rij. Dit wil niet zeggen dat de kansen van de Orioles-playoff dood zijn, of zelfs bijna dood, maar ze zien er in ieder geval een beetje groen uit rond de kieuwen.

Het grootste probleem is vrij duidelijk. De pitching van Orioles, die in het begin van het jaar verrassend bruikbaar was, is van een klif gevallen. Tijdens deze lost streak hebben de werpers van de O 39 verdiende runs toegestaan ​​in 55 innings. Dat is een 6.38 ERA en heeft de seizoen-ERA van het personeel met bijna de helft verhoogd (4,99).

Afhankelijk van uw perspectief is de timing van deze lost streak ofwel zeer vervelend of perfect geplaatst. De handelsdeadline van dit jaar is slechts negen dagen verwijderd. Hoewel het onwaarschijnlijk was dat de frontoffice van Orioles grote stappen zou zetten, ongeacht de staat van dienst van het team, maakt deze nieuwste dia het nemen van beslissingen nog eenvoudiger.

In het zicht, als de verliezen zich blijven opstapelen, zou het niet onredelijk zijn om de Orioles een paar bullpen-armen te zien kopen. Met de beperkte roosters is het misschien moeilijk om tot een deal te komen, maar dat weerhoudt de geruchten er niet van.

Maar laten we dat negatieve blik een beetje op de weg schoppen. De O’s leven nog, en ze hebben dit weekend nog twee wedstrijden tegen wat een slechte zaak blijft rode kousen team. Een rebound is niet uitgesloten.

READ  Karnataka PUC 2e jaarresultaten 2020 verklaard: Controleer en download hier uw Klasse 12e scorekaart

Links

Hyde op Mountcastle: “Ik ga veel tegen hem spelen” – School of Roch
Goed! Zij zouden moeten. Ik zal daar niet tegenin gaan Ryan Mountcastle is een franchise-veranderende prospect. Maar hij ziet eruit als een man die productief zal zijn op het bord, en hij maakt de Orioles beter dan ze zonder hem waren. Er was echt niet veel meer voor hem te leren in de minderjarigen. Het was tijd om hem te promoten, en het wordt tijd dat hij veel speeltijd krijgt.

Of je het nu leuk vindt of niet, de Baltimore Orioles zitten vast aan het contract van Chris Davis – NBC Sports
Natuurlijk. De kosten zijn gezakt en daar verandert niets aan. Chris Davis is niet langer een speler van het hoogste niveau. De Orioles zullen niet het eerste team zijn dat een speler betaalt om weg te gaan. De Engelen deed het met Josh Hamilton. Het is oké, jongens. We zullen je niet beoordelen.

Handelswaarde 2020: # 1 tot # 10 – FanGraphs
De staf van FanGraphs heeft deze week de 50 meest waardevolle spelers in het aangesloten honkbal geteld. De Orioles hebben maar één naam op de lijst, en hij zit niet eens in de grote competities.

Mullins benut de nieuwste kans – Orioles.com
Cedric Mullins beschikt over een waardevolle set vaardigheden: voetsnelheid, een vaste handschoen en, voorafgaand aan zijn debuut in de Hoofdklasse, solide contactvaardigheden op de plaat. Zo verloren als hij eruitzag in 2019, ziet hij er tot dusver in 2020 net zo goed uit.

READ  Verward berichten van de regering over China

Orioles verjaardagen

Bent u dit weekend jarig? Gelukkige verjaardag!

Lange tijd linkshandige werper Randy Wolf wordt 44. Hij bracht het grootste deel van zijn 16 seizoenencarrière door bij Phillies, maar kwam wel uit in vijf wedstrijden voor de Orioles 2012 en stond negen runs toe in 15,1 innings.

Voormalig verlichter Steve Kline viert zijn 48ste verjaardag. Tijdens het seizoen 2005 bij de O’s verzamelde hij een 4.28 ERA over 67 optredens en 61 beurten. Hij zou dan in het laagseizoen worden verhandeld aan de San Francisco Giants in ruil voor mede-verlichter LaTroy Hawkins.

Ten slotte is het de geboortedag van wijlen Angelo Dagres (geb. 1934, overleden 2017). De outfielder speelde in slechts acht MLB-wedstrijden, die allemaal kwamen met de 1955 Birds.

Deze dag in de geschiedenis

1966 – Frank Robinson valt in een zwembad en verdrinkt bijna tijdens een privéfeest voor de Orioles, maar hij is gered door teamgenoten Andy Etchebarren en Davey Johnson.

2007 – In de eerste game van een double-header, worden de Orioles gescheld door de Texas Rangers 30-3, een record in de American League voor gescoorde punten. De Rangers zouden nog negen punten scoren in de tweede wedstrijd van de dag om een ​​nieuw record te vestigen met 39 gescoorde punten in een double-header.

More from Madison Garrett

Stars versloegen Avalanche in Game 7 om de finale van de Western Conference te bereiken

EDMONTON – Joel Kiviranta voltooide een hattrack van 7:24 in de verlenging...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *