Nuno heeft bevestigd dat Raul Jimenez niet zal spelen in de laatste wedstrijd van Wolves in de Premier League van het seizoen

Er was hoop voor de Mexico-ster om terug te keren van een gebroken schedel voordat de campagne eindigde

Wolverhampton-coach Nuno Espirito Santo heeft bevestigd dat Raul Jimenez dit seizoen niet fit genoeg zal zijn om te spelen in de laatste wedstrijd van de club in de Premier League.

Er was hoop dat Jimenez, die in november een schedelbreuk opliep na een vreselijke hoofdbotsing met Arsenal-speler David Luiz, zondag voldoende vooruitgang zou boeken tegen Manchester United.

Maar Nuno heeft nu toegegeven dat de Mexicaanse spits nog niet voldoende hersteld is van een hoofdblessure.

Wat gezegd werd?

“De club zal een verklaring afgeven waarin de situatie wordt beschreven, maar helaas kan Raul niet met ons meedoen in de laatste wedstrijd”, zei Nuno. BBC Sport Woensdag nadat zijn ploeg met 1-0 viel tegen Everton.

Het hele team, Pedro [Neto]Johnny, het hele team zal er zijn. We blijven het hele seizoen bij elkaar. De laatste dag is dat we elkaar ontmoeten. Het was voor iedereen een moeilijk seizoen. “

Op de vraag of Jimenez weer kan voetballen, zei Nuno: “Ik weet zeker dat hij dat zal doen. We missen hem. Voetbal zal heel blij zijn als Raul terugkeert naar het veld.”

na de wedstrijd Wolven legden deze verklaring af Nono zinspeelde erop, waaronder een update van clubarts Matt Perry.

“Zijn schedelbreuk is nu goed genezen. Dr. Perry zei dat hij de rest van zijn carrière een beschermende hoofdbeschermer zal dragen om het gebied met benige verwondingen te bedekken, maar hij zal zeker sterk genoeg zijn om weer met die bescherming te spelen.”

READ  Serena Williams en haar nieuwe dubbelpartner nemen Social Media By Storm

“Een hersenletsel zoals een hersenschudding kan weken en maanden duren om volledig te herstellen, en een traumatisch hersenletsel (traumatisch hersenletsel) leidt soms tot blijvende invaliditeit. Het is geweldig om te kunnen zeggen dat Raoul tot nu toe opmerkelijk en uitstekend hersteld is. . “

“Meer wedstrijdgebaseerde revalidatie zal in juli beginnen en zal in het begin streng gecontroleerd worden. Dit respecteert het feit dat, hoewel zijn herstel volledig lijkt, er een grote stap is van training naar competitie”, zei Perry.

“We hopen en verwachten dat Raul een volwaardige rol kan spelen in het Wolvenseizoen 2021-22.”

David Luiz Raul Jimenez Arsenal - Wolverhampton 2020-2021

De wolven voelen de afwezigheid van Jimenez

Jimenez speelde vorig seizoen een cruciale rol bij Wolverhampton toen de club als zevende eindigde in de Premier League en 59 punten verzamelde.

Wolven hebben Jimenez slecht gemist sinds zijn blessure, waarbij de club momenteel de 12e plaats bezet na slechts 45 punten te hebben verzameld met één wedstrijd te gaan.

Slechts vier teams in de Premier League hebben tijdens de termijn minder doelpunten gemaakt dan Wolverhampton, wat aangeeft hoe belangrijk Jimenez voor het Nuno-team is.

Hoewel hij sinds november niet meer heeft gespeeld, staat Jimenez nog steeds op een gedeelde tweede plaats in het team met vier doelpunten in de Premier League, slechts één doelpunt achter het leidende duo Neto en Robin Nevis.

Verder lezen

More from Madison Garrett

Word Spacebase Startopia Leader op Xbox One en Series X

Economische simulatie, imperiumopbouw, klassieke RTS-actie, uitdagende singleplayer-campagne, multiplayer, competitieve en coöperatieve gevechtsmodus...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *