De Capcom Cup-kampioen onthult dat de echte beker om mee naar huis te nemen niet zo glamoureus is als je zou hopen


Gedurende het grootste deel van het afgelopen decennium heeft de Capcom Pro Tour de weg geëffend voor het hoogtepunt van de professionele Street Fighter-competitie, waarbij topgamers van over de hele wereld elkaar ontmoeten en strijden om de steeds spreekwoordelijker wordende Capcom-trofee.

We hebben die trofee gezien op het evenement waar het zijn naam mee deelt, en we hebben zijn heldere, gedurfde en mooie status opgemerkt als de trofee die staat voor de beste in de branche.Het blijkt dat Dat De Capcom Cup krijg je niet als je wint. Terugkerend kampioen MenaRD deelde: Grijp vandaag de trofee met Twitter, en…het is teleurstellend.


Niets tegen Tour of Trophy, aangezien Capcom in zijn eentje enorme stukken van de eSports-ruimte heeft uitgehouwen voor het vechtgame-genre, de entiteit heeft ontwikkeld tot een beproeving van twee miljoen dollar en daarbij meer dan een paar hoofden naar vechtgames heeft doen draaien.


Het zien van de Capcom Cup thuis stuurde ons echter onmiddellijk terug naar 2015 om ons wat “wat zijn dat?!” De energie van de meme (kijk ernaar, kinderen) omdat het nauwelijks te vergelijken is met de mok die we allemaal hebben gezien.


Zoals je misschien hebt begrepen uit bovenstaande banner, riep het ook herinneringen op aan eind 1989 Indiana Jones en de laatste kruistocht (Natuurlijk, kijk naar hem, kinderen), waarbij de ultieme test in de zoektocht naar de Heilige Graal is om deze te kiezen uit een kamer vol trofeeën.

READ  Dat is hoeveel ruimte de next-gen games innemen


Voor degenen die de film hebben gezien, zullen we zeggen dat als deze specifieke trofee in de mix had gezeten, het voor Indy erg moeilijk zou zijn geweest om de juiste keuze te maken.


Hier is de foto die MenaRD vandaag heeft gedeeld, samen met een emoji met een gefrustreerd gezicht:En in de volgende draad vol grappen voegde Mina eraan toe: “Ik heb nu twee Toys R Us-prijzen gewonnen, ik heb nog meer trofeeën gewonnen die eruit kunnen zien als de kamer van mijn kleine zusje.” Hij plaatste ook een foto van zijn trofee van 2017 die iets erger had kunnen zijn:Als dat de grootste zorg van Capcom was die we zouden kunnen hebben met hun Pro Tour, zouden we dat een overwinning noemen. De ontwikkelaars achter Street Fighter, Darkstalkers en Marvel vs. Capcom verhoogt hun trofeeënspel een beetje hier in het tijdperk van sociale media.

Written By
More from Aubrey Mason
De regering van Rajasthan annuleert UG-, PG-examens in alle staatsuniversiteiten
Rajasthan CM kondigt annulering van Ug, PG-examens aan alle universiteiten aan (representatieve...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *