Gratis Xbox Live Gold-games voor juni zijn zo slecht dat ze complotten creëren

Juni Games met gratis goud Games zijn nu beschikbaar voor alle Xbox Live Gold-abonnees op Xbox One, Xbox One S en Xbox One X. Dankzij achterwaartse compatibiliteit kunnen games ook worden gespeeld op Xbox Series X en Xbox Series S. De games zijn het downloaden echter niet waard, althans dat suggereert de zware negatieve reactie van Xbox-fans op de line-up. Om de reactie in perspectief te plaatsen, reclame trailer Wat betreft de line-up, die zes dagen geleden daalde, kreeg deze 2.6K likes versus 3.8K dislikes. Dit is niet het grootste verschil, maar aangezien het om gratis games gaat, valt het wel op.

Helaas, hoewel de line-up behoorlijk slecht is, is het geen verrassing. De Games With Gold-line-up voor Xbox Live Gold-abonnees was ook in 2021 en 2020 verschrikkelijk. Elke maand krijgt de groep te maken met tegenslag, maar nu beginnen Xbox-fans zich af te vragen of er meer is.

Na maanden en maanden van slechte prestaties beginnen Xbox-fans zich af te vragen of Microsoft probeert iedereen over te halen naar Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate, die bij Xbox Live Gold worden geleverd.

het is niet eerlijk…

vorige

…maar werk

vorige

of misschien niet

vorige

Regel

Dit is duidelijk een enorm stuk. Hoewel Games With Gold duidelijk onderaan de prioriteitenlijst van Microsoft staat, zou je mensen waarschijnlijk niet naar Xbox Game Pass moeten duwen. Het is mogelijk, maar de code van Occam geeft aan dat de eenvoudigste uitleg meestal de juiste is, en die uitleg is gewoon geen prioriteit voor Microsoft of de middelen die het moet uitgeven, dus de formaties lijden.

Hoewel de Games With Gold juni-aanbieding onzin is, zijn het niet de enige gratis games die Xbox-gebruikers nu kunnen downloaden.

de vorige

READ  Installatiehandleiding Xbox Smart Assistant - Amazon Alexa en Google Assistant
Written By
More from Vanessa Hale
Forza Horizon 5 krijgt een neon verspreide Xbox-console, pre-order live
Microsoft heeft een nieuwe limited-edition Xbox-console onthuld die dit najaar zal debuteren,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *