De voetbalwedstrijden van Michigan en Thumb beginnen woensdag

De voetbalwedstrijden van Michigan en Thumb beginnen woensdag

De voetbalwedstrijden van Cross Thumb en Michigan State Boys staan ​​op het programma om woensdagavond te beginnen, aangezien de drie Upper Thumb-teams op het programma staan.

De Bad Axe Hatchets zullen thuis het veld betreden tegen North Branch om hun seizoen te beginnen.

“We zijn verheugd om van de grond te komen en het seizoen te beginnen”, zei Bad X-coach Matt Varner. “We kijken ernaar uit om de Hatchet-voetbaltraditie voort te zetten.”

De openingsaftrap is gepland op woensdag 16 augustus om 17.30 uur op de Bad Axe High School. The Hatchets zullen later dit seizoen proberen de Biggest Conference Thumb-titel te winnen.

Ook de Elkton-Pigeon-Bay Port Lakers openen hun seizoen woensdag op de weg in Saginaw Nouvel.

“Ik ben enthousiast over dit seizoen”, zei Laker-coach Dave Maurer. “We hebben 21 spelers die dit najaar vertrekken, wat fantastische cijfers zijn. We hebben twee spelers die terugkomen, maar de rest zijn allemaal onderklassers. Ik ben opgewonden om een ​​levenslange kans te krijgen met spelers aan deze kant. We hebben spelers die veel belovend zijn om onze aanval op te bouwen. Ik hoop dat we dat kunnen. Dit jaar ben ik erin geslaagd om een ​​paar schoten op doel te krijgen en het af te maken.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *