Microsoft vernieuwt de downloadervaring van bestanden in de nieuwste Skype Insider-update

Microsoft vernieuwt de downloadervaring van bestanden in de nieuwste Skype Insider-update

Microsoft heeft de nieuwste Skype-functie-update aangekondigd. Build 8.102.76.210 is nu beschikbaar voor degenen die vroege updates testen voordat Microsoft ze naar het grote publiek verzendt. In de update van vandaag heeft Skype verbeteringen ontvangen voor het downloaden van bestanden met een “strakker, intuïtiever bestandsontwerp” en de mogelijkheid om automatisch bestanden in chats te downloaden. Bovendien lost versie 8.102 het probleem op van camera’s die niet werken en vastlopen. bij het plannen van gesprekken.

Wat is er nieuw in Skype 8.102.76.210?

Nieuwe functies in de nieuwste Skype Preview-update zijn onder andere:We bieden een eleganter en eenvoudiger automatisch bestands- en downloadontwerp!

Soepele automatische downloadBen je het beu om elk bestand handmatig te downloaden? Ga naar Instellingen -> Berichten -> Bestanden automatisch downloaden en eenmaal ingeschakeld, worden inkomende bestanden automatisch gedownload. Bovendien ziet u tijdens het downloaden een levendig pictogram dat specifiek is voor het bestandstype, waardoor het direct herkenbaar is.

Zeg vaarwel tegen extra knoppen: In ons vorige ontwerp waren de bestanden vergezeld van een “Download”-knop die na het downloaden veranderde in een “Open”-knop. We hebben dit vereenvoudigd. Nu automatisch downloaden is ingeschakeld, hoeft u alleen maar ergens op het ontvangen bestand te klikken of tikken om het onmiddellijk te openen en te bekijken. Deze ervaring is consistent op alle platforms.

Bespaar gemakkelijk: Hoewel u met automatisch downloaden bestanden meteen kunt bekijken, begrijpen we dat u ze af en toe op uw apparaat moet opslaan. Op desktopplatforms klikt u met de rechtermuisknop om de optie “Opslaan als” in het menu te selecteren en op mobiel opent u het bestand en selecteert u de optie “Delen”.

Ook twee belangrijke oplossingen voor Android- en iOS-gebruikers:

  • Camcorder werkt niet op Android
  • Lang indrukken om een ​​oproep te plannen, crashte de app op iOS en Android

U kunt een Skype Insider worden op de officiële website van het programma. Preview-builds zijn beschikbaar op Windows, macOS, iOS (gesloten bèta via TestFlight), Android en Linux. De volledige release-opmerkingen voor de nieuwste Skype Preview-update zijn beschikbaar In een bericht op het officiële Microsoft-forum.

READ  Is Moviesflix verboden in India Zal ik naar de gevangenis gaan om films op Moviesflix en meer te downloaden?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *