De volgende console van Nintendo komt vóór 2100 uit

Dit zou niemand moeten verbazen, maar Nintendo zal de hardwarebusiness niet snel verlaten. Als onderdeel van het bedrijf laatste briefing van het bedrijfsmanagement, onthulde het bedrijf dat het aan nieuwe hardware werkt en dat het voor het einde van de eeuw zal worden vrijgegeven – dat wil zeggen tegen 2099 of eerder.

Een dia bevestigt dat het ‘volgende spelsysteem’ van Nintendo ergens in ‘20XX’ zal worden gelanceerd, wat betekent dat het vóór het jaar 2100 zal worden uitgebracht. eeuw, maar Nintendo is niet klaar om zich aan data vast te leggen. Je kunt de onderstaande afbeelding bekijken en grinniken dat Nintendo besloot de Wii U volledig weg te laten. Van Nintendo zijn vorige console slechts 13,56 miljoen verkocht, maar uiteindelijk is het systeem mislukt leidde naar de Switch, dat zijn voorganger in 10 maanden heeft overtroffen.

De 3DS is volledig stopgezet sinds vorige week. De enige Nintendo-systemen die nog in productie zijn, zijn de Switch en Switch Lite. Omdat de Lite in wezen fungeert als zijn speciale handheld, lijkt de behoefte aan een volledig apart formaat verdwenen te zijn. We zullen zien of dat het geval blijft als Nintendo concurrentie krijgt van de next-gen-systemen.

De Switch rijdt momenteel hoog met meer dan 61 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd op 30 juni. De console houdt ook zijn momentum vast, aangezien het onlangs een nieuw Amerikaans record heeft gevestigd voor de hoogste dollarverkopen van een console in de geschiedenis gedurende een maand in augustus.

Nintendo zal naar verwachting een verbeterd Switch-model in 2021, en welke console dan ook komt, zou enige tijd daarna volgen. De consolecyclusperioden van Nintendo duren meestal 5-6 jaar, maar Nintendo gelooft dat de Switch voor een langere periode een succes kan zijn.

READ  De nieuwe interpretatie van de wetten bij de uitsplitsing heeft het spel al ten goede veranderd

In ander Nintendo-nieuws heeft het bedrijf ook opnieuw bevestigd dat de Mario-film van de makers van Minions staat nog steeds gepland voor een release in 2022. Het bedrijf werkt mogelijk ook aan andere niet-gaming-entertainmentuitbreidingen van zijn franchises.

Nintendo heeft dat ook bevestigd meer dan 200 miljoen Nintendo-accounts zijn nu wereldwijd gecreëerd, terwijl de dienst Switch Online nu 26 miljoen abonnees heeft.

Belangrijke Switch-titels die nog in 2020 verschijnen, zijn onder meer Pikmin 3 Deluxe en Hyrule Warriors: Age of Calamity. Vorige week werd Super Mario 3D All-Stars uitgebracht, en er zullen er nog meer aan de voorkant van Mario komen, aangezien de eerste game in de serie zijn 35-jarig jubileum viert. Het is geweest verkopen erg goed.

Nu aan het spelen: Hyrule Warriors: Age Of Calamity – Trailer voor officiële aankondiging

More from Madison Garrett

SRMJEEE 2021 resultaat vandaag; Waar en hoe te downloaden van Srmist.edu.in

SRM University maakt vandaag de resultaten bekend van SRMJEEE 2021 New Delhi:...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *