De volgende fase van GameClub is het brengen van pc-games naar mobiel – TouchArcade

De afgelopen anderhalf jaar heeft GameClub enkele van de beste mobiele games aller tijden uit de dood gehaald en toegevoegd aan hun gaming-abonnementsservice. Zie je, in dit vreemde digitale tijdperk waarin we leven, kunnen er van alles gebeuren met onze geliefde kleine mobiele games die voorkomen dat ze meer in ons leven voorkomen. Vaak zorgt de nieuwe software of hardware van Apple voor problemen voor een game, en als die game geen geld meer oplevert, is het voor een ontwikkelaar moeilijk te rechtvaardigen dat hij tijd en moeite besteedt aan het repareren ervan. Met de extreem lage prijzen van mobiele games in de eerste plaats, kan het, zelfs als een game op de een of andere manier niet kapot gaat, nog steeds moeilijk te rechtvaardigen zijn om tijd te besteden aan het up-to-date houden van moderne apparaten. Aldus zijn veel extreem fantastische mobiele titels van de afgelopen 12+ jaar ofwel helemaal uit de App Store verwijderd of gewoon achtergelaten om te rotten en te sterven zonder updates of onderhoud.

Waar GameClub de afgelopen jaren aan heeft besteed, is contact opnemen met de ontwikkelaars van deze verloren klassiekers en vervolgens hun technici aan het werk zetten om ze op moderne hardware te laten werken. Ze hebben met succes meer dan 100 iOS-games teruggebracht en afgelopen juli hebben ze hun service ook opengesteld voor Android, waarbij ze in veel gevallen games aanboden die voor het eerst op Android verschenen. Je betaalt voor GameClub via een abonnement, ofwel $ 5 per maand of $ 50 per jaar, en krijgt toegang tot hun volledige bibliotheek met meer dan 100 titels op zowel iOS als Android en met Family Sharing voor maximaal 12 (!) Gezinsleden. De games in GameClub zijn allemaal offline beschikbaar zonder IAP of advertenties van welke aard dan ook, en je kunt je abonnement op elk moment annuleren of herstarten, zodat je nooit ergens aan vastzit. Het is echt een fantastische service en tot dusver is het een grote hit bij mobiele gamers overal.

READ  Puppoz is een schattig puzzelspel voor puppy's dat nu beschikbaar is voor mobiel | Lidwoord

Dat betekent dat GameClub zich nu kan concentreren op de tweede fase van hun plannen. Oude klassiekers terugbrengen was altijd slechts een deel van hun visie, en uiteindelijk wisten ze dat ze wilden uitbreiden om dingen te doen zoals volledig originele games publiceren, gloednieuwe inhoud toevoegen aan bestaande games of games naar mobiel brengen vanaf andere platforms. Nou, die laatste twee dingen zijn wat GameClub vandaag heeft aangekondigd als hun Phase 2. Het grootste nieuws is dat ze 3 pc-titels naar mobiel zullen brengen. Hun eigen Twitter-account legt redelijk goed uit waar elke game over gaat, en biedt ook trailers zodat je ze in actie kunt zien.

Alle drie deze games zijn volwaardige ‘echte’ games met zeer goede gebruikersbeoordelingen op Steam en goede scores op Metacritic. Het zijn allemaal soorten games die geweldig zouden zijn om over te zetten naar mobiel als het mobiele ecosysteem er niet was ‘ zo’n vuilnisbelt. Het rendement op de investering voor het porten van een succesvolle pc- of consolegame naar mobiel is vaak niet de moeite waard. Daarom zijn deze games op andere platforms gebleven. Met GameClub bewijst dat een abonnementsservice die biedt een stortvloed aan inhoud van hoge kwaliteit en geen BS is een winnende formule op mobiel, ze hebben deze ontwikkelaars kunnen overtuigen om mobiel een kans te geven. Het doet ook geen pijn dat het technische team van GameClub echte tovenaars zijn en het grootste deel van het zware doen tillen in het brengen van een console- of pc-game naar mobiel. Zonder dat GameClub erin zou stappen en het zou laten gebeuren, zouden deze games nooit onze mobiele touchscreens verheerlijken.

Het andere deel van de aankondiging van vandaag heeft te maken met het toevoegen van gloednieuwe content aan een bestaande game in de GameClub-bibliotheek. Dit is een intrigerend idee, omdat dit in veel gevallen een tweede kans op het leven is voor games die lang geleden geen nieuwe inhoud hebben toegevoegd. Plotseling nieuwe levels hebben om te spelen of dingen te doen in een game waar je JAREN geleden van hield, is een echt gaaf om over na te denken. En vandaag wordt het realiteit, want het militaire tactiekspel Breach & Clear, dat oorspronkelijk al in 2013 werd gelanceerd, krijgt nu een reeks nieuwe kaarten die nooit eerder in het spel zijn verschenen.

Voor beide accounts – games van andere platforms voor het eerst naar mobiel brengen en nieuwe inhoud toevoegen aan bestaande GameClub-games – is dit nog maar het begin. Net zoals ze continu lang verloren mobiele games in een verbazingwekkend tempo aan hun catalogus hebben toegevoegd, verwacht je binnenkort nog meer aankondigingen over pc- en consolegames die naar GameClub komen, evenals nieuwe inhoud voor de games die al beschikbaar zijn. Dat komt bovenop het feit dat er wekelijks nog meer klassiekers worden toegevoegd. Het is heel opwindend om na te denken over de toekomst van waar GameClub naartoe gaat.

Als je GameClub nog niet eerder hebt uitgeprobeerd, raad ik je ten zeerste aan om hun gratis proefperiode van een maand te doen. Ze bieden ook een partnerprogramma aan, dus als u download de GameClub-app via deze link of door de banner op onze rechterzijbalk te gebruiken, draagt ​​het in feite bij om TouchArcade draaiende te houden. En hoewel dat een mooi bijkomend voordeel is, raad ik GameClub sowieso aan absoluut iedereen aan, alleen omdat het eerlijk gezegd een van de beste deals in gaming is, gezien de breedte van kwaliteit EN kwantiteit van games. Als jij het type bent dat gewoon van geweldige mobiele games wil genieten zonder te hoeven worden onderworpen aan enkele van de lelijkste gebieden van mobiel gamen, is GameClub een oase.

Written By
More from Vanessa Hale

Madden NFL 22-quiz van Electronic Arts op Xbox

Er gaan geruchten over een speciale Xbox-versie van de NFL De Madden...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *