Podcast BrainCreators: Hoe moderne ‘melk’ kunstmatige intelligentie toepast.

BrainCreators, het bedrijf dat gespecialiseerd is in digitaal onderzoek op basis van kunstmatige intelligentietechnologie, heeft vandaag een nieuwe aflevering aangekondigd van “The automagic podcast”!

In deze aflevering praat Jasper Wognum met Daniel Gebler, chief technology officer van ‘s werelds snelst groeiende online supermarkt. Als Chief Technical Officer van Picnic werkt Gebler eraan om ‘winkelen’ gemakkelijker, sneller en leuker te maken door middel van kunstmatige intelligentie (AI). Daniel heeft de online supermarkt laten groeien van een mobile-first bedrijf naar een AI-first bedrijf, waar alle innovaties en processen worden aangedreven door een machine learning engine.

Tijdens het gesprek legt Daniel uit met welke uitdagingen ze te maken hebben gehad om dit te bereiken en waarom AI zo diep is geïntegreerd in de activiteiten van het bedrijf. Het legt bijvoorbeeld uit hoe ze AI gebruiken in de hele supply chain en hoe de tijd om klanten te bestellen kan worden verkort. Daarnaast onthult Daniel andere innovaties die we van dit specifieke technologiebedrijf kunnen verwachten.

Je kunt de podcast beluisteren en downloaden op: https://open.spotify.com/episode/1ukjyWslhnSvhpBUKHhP2n

READ  WiFi 6: wat betekent het en wat levert het u precies op?
More from Madison Garrett

You Nuts: Welke versie van “The Game” in de 21e eeuw was de beste?

Iedereen weet dat een van de leukste dingen aan sportliefhebber zijn, is...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *