Spelvoorbeeld: Hot Wheels Unleashed (pc)

Ik begon met enige angst Hot Wheels ontketend, een racespel gebaseerd op de populaire speelgoedautocollectie van Mattel. speeltoestellen” hete wielen uitbreiding in Australië Forza Horizon 3 Het is mijn favoriet.

Toen ik het logo van Milestone zag, een ontwikkelaar die geen onbekende is in racegames, vervaagde mijn angst natuurlijk een beetje. De Italiaanse ontwikkelaar Milestone Srl produceert sinds de jaren negentig autoracegames die alles omvatten: WRC Rally naar Moto GB. De laatste tijd heeft Milestone zich meer gericht op motorracen, maar de outfit heeft zeker de stukken om het icoon aan te pakken. hete wielen Franchise bedrijf.

De Hot Wheels ontketend Preview-versie Alleen de Quick Race-modus was beschikbaar om in singleplayer of split-screen multiplayer te spelen. Er was nog steeds een goede selectie van circuits en circuits, evenals meer dan dertig auto’s om te proberen.

Terwijl Sterkte Perspectieven 3 hij heeft hete wielen Track en auto’s komen overeen met echte proporties, Hot Wheels ontketend Houd ze de grootte van het spel. Het resultaat is een arcade-racer die herinneringen oproept precisiebewerking Begin jaren 90 spellen.

Microschakelingen worden gemaakt in en rond alledaagse ruimtes, variërend van een studentenhuis tot een bouwplaats voor wolkenkrabbers. Het beschikt over de bekende oranje baan, die iets breder is voor auto’s om te racen en elkaar te passeren, evenals een speciale magnetische baan waarmee auto’s in de tegenovergestelde richting kunnen rijden.

De tracks hebben versterkte gebieden, obstakels en zelfs spinnen die auto’s omringen met hun webben. Er zijn dodelijke sprongen, niet-omheinde secties en zelfs een tunnel met een dinosaurusbek die zich zal sluiten om het pad te blokkeren.

READ  De nieuwe game van Arkane mede-oprichter Weird West komt in januari uit

Circuits zijn belachelijk snel en meedogenloos. Eén verkeerde beweging en je kunt van de eerste positie naar de achterkant van het peloton gaan. Dit was niet echt een probleem in de preview, omdat de AI perfect uitgebalanceerd lijkt, waarbij andere auto’s soortgelijke fouten maken en gevaren veroorzaken, wat sowieso nogal wat bloedbad op de baan veroorzaakt.

De visuals van de game lijken goed gevormd te zijn, de baan heeft een realistische plastic look en de auto’s zijn minutieus gedetailleerd. De game ziet er zelfs in dit vroege stadium leuk uit.

Tijdens het spelen van het spel merkte mijn zoontje van vijf op wat ik aan het doen was. Rijd weg om terug te komen met een selectie van hete wielen Auto’s die in het spel kunnen worden gespeeld. De preview verscheen drieëndertig hete wielen Zorgvuldig ontworpen auto’s van hun echte tegenhangers. in waarheid hete wielen Vergelijkbaar met, ze variëren van turbocharged vuilniswagens tot stijlvolle futuristische raceauto’s. Het selectiescherm toont de voertuignaam, modelserie en het jaar van uitgave.

Elke auto heeft zijn eigen statistieken. Sommige bieden ook een boosterbar en andere bieden vanaf het begin een boost. Alle auto’s zijn erg snel, hoewel sommigen er de voorkeur aan geven om door bochten te driften en anderen in rechte lijnen. Het rijgedrag en de fysica van het voertuig zijn perfect, zelfs als ze de zwaartekracht trotseren.

Hoewel je racet met fantasiespeelgoedauto’s rond een miniatuur plastic baan, heeft de ontwikkelaar het spel zeer serieus genomen. Racing ziet er goed uit en biedt een zeer gepolijste en responsieve arcade-ervaring.

READ  Een van de volgende gratis demo's op Epic is eigenlijk arcade-codes

De opname van lokale multiplayer met gesplitst scherm is zeer welkom. We zien dit te weinig. Ik zie dat het spel een favoriet wordt in de bankcompetitie.

Ik was aangenaam verrast om de bestanden te zien Hot Wheels ontketend. De game komt helemaal niet als een pessimist hete wielen Het geld dat we in het verleden hebben gekregen. Dit voelt als een echt arcade racespel met spannende circuits en een aantal coole auto’s.

Hot Wheels ontketend Gepland voor release in september 2021 op PlayStation 4 & 5, Nintendo Switch, Xbox One en Xbox Series X | S en Windows-pc.

Written By
More from Max Mcgee
Paradox is “blij met de voortgang” in Bloodlines 2, maar wil niet onthullen wie het doet
Via de Q&A-sectie van Paradox Interactief Q3 tussentijds rapportThe Vampire Theme: The...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *