De voorkant van de beroemde strijdwagen van Skyrim werd bijna vernietigd door een bij

“Oh dit. Je bent eindelijk wakker.” Het is zo’n beroemde opening dat het Skyrim heeft overtroffen en misschien wordt geciteerd door velen van degenen die zich nog nooit in het gigantische fantasiespel van Bethesda hebben gewaagd. Ze staat ook bekend om haar licht rebelse karakter, met wagenpaarden Gevoelig om zich soms te misdragen en wijkt daarvan af. Maar het blijkt dat een ander soort insect ooit de iconische introductie dreigde te laten ontsporen: de bescheiden hommel.

Nate Purkeypile – nu oprichter van indie-gamestudio Just Purkey Games, maar werkte eerder aan verschillende Bethesda-games, waaronder als een grote wereldwijde artiest op Skyrim – plaatste het ontwikkelingsverhaal van de game op Twitter. Purkeypile legt uit hoe moeilijk het kan zijn en legt uit dat het feit dat de beroemde rit met de buggy ‘fysiek wordt gesimuleerd’ betekent dat ‘de camper door allerlei dingen zal ontploffen en van de weg zal vliegen’.

Of het nu een hobbelige weg is, een obstakel of gewoon een fysieke fout, allerlei dingen kunnen ervoor zorgen dat de kar afwijkt van het pad dat je wilt volgen. “Nou, er was eens een keer dat ik weer op die wagen stapte, de wagen begon hevig te trillen en ineens! De wagen zweeft de lucht in als een raketschip. Zoals de weg daar”, legt Purkeypile uit.

“Iets zei die wagen om onmiddellijk op te stijgen en van die weg af te gaan”, zegt hij, en hij legt uit dat niemand van het team kon begrijpen waarom dat was – en dat het niet elke keer gebeurde. het antwoord? Een zeer koppige bij. Purkeypile zegt dat een andere bug in het spel die ervoor zorgde dat de bij het niet kon vangen, de oorzaak van het probleem is. Toen dit eenmaal was opgelost, was de bij niet alleen niet langer beschikbaar om hem te vangen, maar liet hij hem in botsing komen met andere objecten. Dus je kunt zien waar dit naartoe gaat.

“Die bij was een onbeweeglijke natuurkracht als hij toevallig het pad van de wagen zou kruisen”, zeggen de ontwikkelaars. “De kar wilde op de weg rijden. De bij wilde niet bewegen. En dus gaat de kar weg!”

De conclusie die hieruit getrokken kan worden is natuurlijk dat game-ontwikkeling echt moeilijk is. “Elke keer dat je één ding repareert, kan er iets anders kapot gaan. Dit geldt vooral voor openwereldgames. Het is echter deze interactie tussen alle systemen die ze allemaal zo interessant maakt”, voegt Purkeypile toe.

Het is onbetwistbaar. Als je het ermee eens bent, kun je naar onze lijst met de beste open-wereldgames op pc gaan voor meer avonturen in grote ruimtes die zijn ontworpen door een aantal getalenteerde ontwikkelaars. Pas gewoon op voor eventuele bijen.

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “De intro van de beroemde Skyrim-wagen werd bijna vernietigd door een bij”, “Type: “Nieuws”; “Categorie”: “Biggest-scrolls-v -.” skyrim “},” gebruiker “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” Bethesda Softworks “,” genre “:” RPG “,” title “:” The Elder Scrolls V : Skyrim , “soorten”:[“RPG”]}}}}

READ  Steam Indian Harvest biedt voor het eerst computerspellen die in India zijn gemaakt
Written By
More from Max Mcgee

Cyberpunk 2077 krijgt weer een hotfix-patch

Een tweede patch na de lancering komt eraan Cyberpunk 2077, meer bugs...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *