Home Run helpt Catholic-PC al vroeg de touwtjes in handen te nemen in een 13-1 overwinning die een einde maakte aan Assepoester’s run voor ACH | Sporten op de middelbare school

Zwavel – Ascension Christian bedacht een Assepoester-verhaal. De als derde geplaatste Lions debuteerde vrijdag tijdens de LHSAA Softball.

Maar hij was de verdediger van katholieken Pointe Coupe, kampioen van de vierde divisie, die nog een hoofdstuk aan zijn gedenkwaardige geschiedenis toevoegde.

Het op de tweede plaats geplaatste Hornets-team ontsnapte aan 13-1 vijf-game runs over ACH in de halve finale die vrijdag hielp openen in North Mattress Park.

Isabel Guerrin was 3-3 met een tweehonkslag en vier van RBI, terwijl Hannah Dugas 2-4 was met twee homeruns en 4 van RBI. Blair Bizet gooide een double hitter en hij liet ook Homer tweemaal lopen.

“We zijn vandaag uit het spel. ACH-coach George Gutierrez zei.” Bizet is erg goed. Ik ga niets veranderen wat we hebben gedaan om ons voor te bereiden. We hebben het gewoon niet gedaan. “

Met een overwinning ontmoet de CHSPC (24-7) top-gerangschikte Calvary Baptist (25-6-1) elkaar in de finale van de vierde divisie op zaterdag om 11 uur. Mattie Dickson (1-2, 1 RBI) leidde de opkomst van Christian (14-9).

“Ons plan was om het (de ACH Maddy Gutro-draagraket) in het gebied te laten landen en onze schommels kort te houden”, zegt Lauren Doucette, een katholieke pc-trainer. “We raakten de bal verdedigend om de range te scoren. Zij (de CHSPC-hitters) waren erg selectief.”

De Hornets bombardeerden 12 treffers. CHSPC vordert 4-0 onderaan de eerste. Rebecca Fry kwam in botsing met een veld en Bizet volgde haar door links van het midden over de grond te rennen.

Er was eens een scenario dat zich opnieuw herhaalde. Guerin liep geblesseerd op en Dougas volgde met een thuis-links schot om de stand op 4-0 te brengen.

READ  De Battle Royale met Cowboy-thema voor pc is aangekondigd

The Hornets voegden enkelspelwedstrijden toe in de tweede en derde helft. Fry vond haar weg in de tweede en scoorde één doelpunt voor twee anderen. Maddy Jarrow sloeg een tweehonkslag naar de derde plaats en werd in één gescoord door Olivia LeBlanc.

Guerins RBI Triple Double was de grootste hit in de vierde wedstrijd van zeven runs voor de Hornets.

“Ik was een beetje zenuwachtig, maar ik wist dat ik het kon”, zei Gueren. “Ze gooiden (pitches) die ik leuk vind, dus het was gemakkelijker voor mij.”

Written By
More from Max Mcgee

Trump zegt dat hij een masker zal dragen op reis naar het Walter Reed med-centrum

Ondanks zijn afkeer van gezichtsmaskers, zei president Trump dat hij er een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *