De white-ball crickettour van Engeland naar India is tijdens COVID uitgesteld tot de zomer van 2021

England white-ball tour to India postponed until early 2021

IANS-foto’s

De white-ball-tour van Engeland door India, oorspronkelijk gepland voor eind september tot begin oktober dit jaar, is uitgesteld tot begin 2021, zo hebben de Board of Control for Cricket in India (BCCI) en England and Wales Cricket Board (ECB) vrijdag bevestigd.

Engeland zou in september door India toeren als onderdeel van de FTP om drie T20I’s en evenveel ODI’s te spelen en vervolgens in januari 2021 weer terugkeren om vijf testwedstrijden te spelen.

BCCI en ECB slaan de handen ineen voor de hervatting van cricket

In een persbericht zeiden beide besturen dat ze in overleg zijn met het oog op de bevestiging van de 2021-schema’s voor een Engelse tour van alle formaten naar India die van eind januari tot eind maart zal lopen en voor de testtour van India naar Engeland die in de zomer moet plaatsvinden. van 2021.

BCCI-secretaris Jay Shah zei: “De BCCI en de ECB werken nauw samen om het schema af te ronden terwijl we op weg zijn naar de hervatting van cricket. De serie India-Engeland is een van de meest verwachte wedstrijden in de wereldcricket. De twee teams strijden hard op de veld en zorgen voor enkele meeslepende momenten.

“Ik ben tevreden met de manier waarop BCCI en ECB de situatie hebben beheerd. De opnieuw geplande tour wordt ook opnieuw ontworpen om zowel het rode als het witte-ball-formaat te accommoderen en zal nu een alomvattende zijn”, voegde hij eraan toe.

BCCI

IANS-foto’s

Tom Harrison, Chief Executive Officer van de ECB, zei: “Nu we duidelijkheid hebben over het uitstel van de ICC Men’s T20 World Cup, stelt het ons in staat om samen met andere Boards te werken aan de essentiële taak om de internationale schema’s te optimaliseren in de uitdagende omstandigheden waarin we leven. hebben allemaal te maken gehad met de COVID-19-pandemie.

READ  Diablo 4 geroosterd door de gemeenschap voor het weergeven van "vreselijke" gameplay

“Internationale cricket tussen India en Engeland is een hoogtepunt op de cricketkalender en we kijken ernaar uit om samen te werken met de BCCI om de schema’s voor deze langverwachte tours zo snel mogelijk vast te stellen.”

Vanwege de COVID-19-pandemie is de BCCI gedwongen om van 19 september tot 10 november dit jaar de 13e editie van de Indian Premier League (IPL) in de VAE te organiseren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *