Trailerrecensie van Bobby Deol’s Class of 83, geproduceerd door Shah Rukh Khan, Gauri Khan en Red Chillies Entertainment

Trailerrecensie van Bobby Deol’s Class of 83, geproduceerd door Shah Rukh Khan, Gauri Khan en Red Chillies Entertainment

Bobby Deol in de klasse van 83Instagram

Netflix en Red Chillies Entertainment hadden geen beter moment kunnen bedenken om ons te verdrinken met deze intense actie-achtbaan. Laten we eens kijken wat voor ons werkte in de trailer.

Bobby Deol: Sinds de trailer uitkwam, zijn sociale media opnieuw verliefd geworden op Bobby Deol en terecht! Bobby Deol lijkt niet alleen high te zijn in een soort van omkering van de leeftijd, maar ziet er ook ongelooflijk keurig uit in elk frame van de trailer. Het feit dat hij iemand speelt die dicht bij zijn werkelijke leeftijd staat, heeft hem ook in staat gesteld moeiteloos in de huid van het personage te sijpelen. Van de hoogste van de hoogtepunten tot de laagste van de dieptepunten, Deol Jr heeft het allemaal gezien en het is waarschijnlijk die honger om zichzelf te bewijzen die ons deze keer allemaal naar zijn aanwezigheid op het magnetische scherm heeft getrokken. Met die stem, bril, snor, kaki uniform en zijn meest intense rol tot nu toe; dit is de Bobby Deol die we altijd al hebben willen zien.

Bobby Deol in de klasse van 83

Bobby Deol in de klasse van 83Instagram

Aangrijpend plot: Er is iets met politie, onderwereld en Bollywood dat nooit uit de mode lijkt te raken. En als het om het Indiase publiek gaat, lijken we er nooit genoeg van te hebben. Aangepast van Hussain Zaidi’s bestseller Class of 83: The Punishers of Mumbai Police, hield de trailer ons gedurende zijn 2 minuten en 23 seconden op de spanning. Knapperig, scherp, boeiend en adrenalinestoot; de trailer overtrof totaal en ging ver boven onze verwachtingen. Zo erg zelfs dat wachten tot 21 augustus de zwaarste taak lijkt die je moet doen.

READ  Stars 4-1 Jets (29 februari 2024) Wedstrijdoverzicht

Starcast: Het feit dat de film verschillende nieuwe gezichten zal hebben en ons kennis zal laten maken met veel nieuwe talenten, zal een extra magneet zijn die ons dichterbij trekt. In de afgelopen jaren hebben we verschillende nieuwe gezichten zien die magie weven en een stempel op onze geest achterlaten; en met deze film zijn we er zeker van dat de industrie veel betaalbaar talent te zien krijgt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *