Meer Bon Appétit-test Keukensterren verlaten te midden van geschillen met Condé Nast

Meer Bon Appétit-test Keukensterren verlaten te midden van geschillen met Condé Nast

Het talentenrooster achter de populaire Bon Appétit Test Kitchen-serie op YouTube blijft zich ontrafelen. Nog twee gastheren van BA Test Kitchen zeiden vrijdag dat ze niet meer in de video’s zullen verschijnen – waarmee ze de reeks beschuldigingen voortzetten dat Condé Nast zijn belofte om diversiteit in zijn entertainmentdivisie te ondersteunen niet nakomt.

Gaby Melian, een chef-kok en schrijver die heeft bijgedragen aan BA’s Test Kitchen, zei dat ze in de toekomst niet zal verschijnen in de video’s van Condé Nast Entertainment, net als Molly Baz, senior redacteur van Bon Appétit. Hun aankondigingen kwamen daarna Bon Appétit Test Kitchen sterren Priya Krishna, Sohla El-Waylly en Rick Martinez zeiden dat ze de dealvoorwaarden van CNE verwierpen, waarbij Krishna en Martinez specifiek beweerden dat ze geen billijke contractaanbiedingen hadden ontvangen.

Op een Instagram post Vrijdag schreef Melian: “Na weken van onderhandelen voldoet Conde Nast Entertainment niet aan mijn verwachtingen met betrekking tot de plannen voor een meer divers en inclusief videoprogramma. Om die reden zal ik geen contract met hen ondertekenen om in video’s te verschijnen. “

Volgens een vertegenwoordiger van Condé Nast deed het bedrijf een “zeer genereus bod” aan Melian.

Op vrijdagochtend schreef Baz ondertussen in een Twitter-bericht, “Gisteren verloren we drie waardevolle leden van ons videoteam. Ik steun hun beslissingen ondubbelzinnig en ben buitengewoon ontmoedigd dat Conde Nast Entertainment hen geen contracten kon geven die volgens hen eerlijk en billijk waren. ” Baz zei dat ze zal blijven werken aan het tijdschrift, maar niet zal verschijnen in CNE-video’s.

READ  Rapport onthult hoe Dale Earnhardt Jr., familie ontsnapte aan vliegtuigcrash

Bon Appétit is sinds juni in rep en roer afzetting van hoofdredacteur Adam Rapoport temidden van beschuldigingen van raciale ongelijkheden in het tijdschrift. Donderdag heeft het bedrijf vernoemd Sonia Chopra als hoofdredacteur van BA, die na zes jaar bij Vox Media’s Eater aan de titel komt. Ondertussen heeft het bedrijf, te midden van de beschuldigingen van ongelijke behandeling van gekleurde mensen bij Condé Nast Entertainment, de voormalige CNE-president Oren Katzeff buitenspel gezet. Vorige week is het kondigde het inhuren van Agnes Chu aan, voorheen hoofd originele content voor Disney Plus, om als president de entertainmentdivisie te leiden.

In een memo aan het personeel van Bon Appétit vrijdag sprak Stan Duncan, het hoofd van HR van Condé Nast, de situatie toe en schetste hij de resultaten van het onderzoek van het bedrijf.

Duncan schreef dat “een paar leden van het BA-team naar voren kwamen met vragen over beloning in de Test Kitchen en of gekleurde mensen die in de Test Kitchen werken betaald worden voor hun uitzendingstijd. Daarnaast hadden we verschillende bedenkingen over online pestgedrag en de geschiedenis van sociale media (waarvan sommige vóór het dienstverband bij het bedrijf) onder leden van het team. “

Na een uitgebreide studie van de betalingsmethoden van BA-video ‘erkennen we volledig de noodzaak om beter begrip en consistentie op te bouwen in ons videovergoedingsbeleid,’ vervolgde Duncan. “Hoewel we ontdekten dat iedereen eerlijk werd beloond voor video via hun fulltime salaris of andere middelen als onderdeel van project- of freelanceovereenkomsten, is het aan ons dat ons gebrek aan open communicatie over videovergoeding voor verwarring zorgde.”

READ  Final Fantasy 7's $ 70 remake ziet eruit als een slechte geldautomaat met een pc

Volgens Duncan leverde het onderzoek, waarvan hij zei dat het werd uitgevoerd met een niet nader genoemde “derde partij”, geen bewijs op “dat de race een factor speelde bij het vaststellen van compensatie voor videoteamleden.” Hij voegde eraan toe dat het bedrijf van plan is om tegen het einde van het jaar een volledig onderzoek naar de beloning van aandelen in de VS af te ronden.

Twee leden van het Bon Appetit-team, Alex Delany en Matt Hunziker, waren tijdens het onderzoek met verlof geplaatst. Nu het onderzoek is afgerond, zullen Delany en Hunziker allebei terugkeren naar hun posities, zei een woordvoerder, die weigerde in detail te beschrijven welke disciplinaire maatregelen tegen hen zijn genomen.

Written By
More from Max Mcgee
Outcast 2 – Er is een nieuwe start aangekondigd voor pc, PS5, Xbox Series X.
Als uw reactie op een advertentie Outcast 2 – Een nieuw begin...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *