De winkelier van Maharashtra tilt sociale afstand naar een heel nieuw niveau; wint van internet [Watch]

De winkelier van Maharashtra tilt sociale afstand naar een heel nieuw niveau;  wint van internet [Watch]

Sociale afstand nemen op zijn bestIBT Creatief

De COVID-19-pandemie heeft de manier van leven voor iedereen veranderd. Gezichtsmaskers, sociale afstandelijkheid en het gebruik van ontsmettingsmiddelen zijn een integraal onderdeel van ons leven geworden. Sociale interacties hebben een nieuwe verschuiving ondergaan in ons dagelijks leven, of het nu gaat om het kopen van boodschappen, drank of een ruil waarbij een ander mens betrokken is. Een man uit Maharashtra tilde sociale distantie naar een heel nieuw niveau met zijn nieuwe idee om boodschappen te verkopen zonder zijn welzijn op het spel te zetten in de handen van het dodelijke coronavirus.

De winkelier heeft drie tafels opgesteld, een katrol aan het ene uiteinde vastgemaakt en het andere uiteinde is gebarricadeerd om te voorkomen dat mensen de lijn overschrijden. Naar onze schatting houdt de winkelier gemakkelijk 5 meter afstand, wat meer is dan de verplichte afstand van 1,8 meter. Maar het is beter om veilig te zijn dan sorry.

De ultieme ‘jugaad’

Het interessante mechanisme toont een touw dat aan de katrol is bevestigd en een bakje dat de boodschappen naar het andere uiteinde duwt, vanwaar de koper het kan oppakken en het geld in hetzelfde bakje kan stoppen. De winkelier trekt het dienblad vervolgens met gemak terug en reinigt het geld en laat het 2 dagen in de zon drogen.

De ultieme jugaad heeft niet alleen het internet gewonnen, de video is ook viraal gegaan. Mensen juichen de verantwoordelijkheid toe die wordt uitgebeeld door de winkelier op het platteland, die zijn uiterste best doet om ervoor te zorgen dat sociale distantiëring strikt wordt nageleefd in de nasleep van de COVID-19-pandemie.

READ  Dit is wat we weten over de PlayStation 5 | NU

Bekijk onderstaande video:

Netizens juichen de inspanningen van de winkelier toe

De video is bijna 1 lakh keer geweest en honderden hebben woorden van waardering voor de winkelier gedeeld.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *