Zoë Kravitz roept Hulu op wegens gebrek aan diversiteit na annulering van ‘High Fidelity’

Zoë Kravitz roept Hulu op wegens gebrek aan diversiteit na annulering van 'High Fidelity'

Het verpletterende nieuws deze week voor fans van de rookieserie Zeer betrouwbaar, met Zoë Kravitz in de hoofdrol, dat Hulu na slechts één seizoen de stekker uit de show trok, was een verpletterende klap. En dat was inclusief de cast van de serie, zoals gekenmerkt door Kravitz in een wat betreft Instagram eerbetoon naar de serie, een bewerking van de roman van Nick Hornby die zelf eerder was aangepast tot een film uit 2000 met John Cusack in de hoofdrol.

“Ik wil mijn #highfidelity-familie uitroepen. Bedankt voor alle liefde en hart die je in deze show hebt gestoken. Ik heb ontzag voor jullie allemaal. En bedankt aan iedereen die naar ons heeft gekeken, van ons heeft gehouden en die ons heeft gesteund, “zei ze in de Instagram-post (hieronder), waarop actrice Tessa Thompson reageerde:” Ik zal je heel erg missen. ” Kravitz reageerde sarcastisch terug: ‘Het is cool. Hulu heeft tenminste een heleboel andere shows met vrouwen van kleur die we kunnen bekijken. Oh wacht.”

Hoewel Hulu een Black Stories-pagina gewijd aan zwarte inhoud, bestaat de meerderheid niet uit Hulu-originelen met zwarte vrouwelijke leads.

Andere beroemdheden en makers stemden in op de Instagram-post om hun medeleven te uiten over de (voor velen) voortijdige annulering van de show.

“NOOOOOOO !!! Ik vind zelden shows die echt indruk op me maken. Deze deed het. Ik heb je verteld hoeveel ik van deze show hield. En dat doe ik nog steeds. Deze verdiende absoluut een nieuw seizoen, ”zei Lena Waithe. Waithe heeft carrière gemaakt door zwarte vrouwen centraal te stellen, van De Chi naar Twintiger en verder.

READ  NBA League Pass-games die je moet bekijken: week 15

“WHHHHHAAAAAAAAAAAATTTTTTT !!! ????????? !!!!!!!!!!! ??? Waarom kom ik op deze manier altijd achter tragische shit ?! ” Zei Questlove.

‘Rob is beroofd. Deze show was zo hartverwarmend en veroverde de stem van (ik durf te zeggen) een generatie zo acuut. Jullie hebben er verdomme over geschreven. Ik vind het jammer om niet te ontdekken wat er daarna gebeurt! Maar dankbaar voor alle melancholische vreugde die het gaf, ‘zei Moses Sumney.

Een aangrijpende en grappige romantische komedie over een charmante platenwinkeleigenaar (Kravitz) die pech heeft in het leven en de liefde, Zeer betrouwbaar werd op 5 augustus geannuleerd, een week na de bekendmaking van de Primetime Emmy-nominaties. Zeer betrouwbaar verdiende geen knikjes, maar de serie, die debuteerde op Valentijnsdag, ontving dit jaar wel vier Black Reel Award-nominaties.

Stroom Zeer betrouwbaar op Hulu

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *