De winkelversie van de LEGO 2K Drive Switch is een downloadcode

De winkelversie van de LEGO 2K Drive Switch is een downloadcode

Actuele downloadcode voor de LEGO 2K Drive

LEGO 2K-motor Het ziet een retail-release op Switch, maar misschien niet zoals de meeste mensen hadden gehoopt. In plaats van een echte fysieke cartridge op te nemen, lijkt het erop dat 2K Games er gewoon voor heeft gekozen om een ​​downloadcode op te nemen.

Dit is niet de eerste keer dat we zoiets zien, en het zal zeker niet de laatste zijn. Aangezien de LEGO 2K Drive een vrij belangrijke game-release is, is het echter een beetje een verrassing. Niet iedereen zal er iets om geven, vooral als je van plan bent om digitaal te gaan, maar het is toch de moeite waard om erover te praten.

Winkelvermeldingen voor de titel beginnen op te duiken (zoals Amazon hier), en bekijk boxart (hieronder afgebeeld). Bij de Switch-versie zien we de gevreesde “volledige game-download”-banner en vermelden we dat de gamekaart niet is inbegrepen.

LEGO 2K Drive boxart

Iets dat het vermelden waard is, is dat de LEGO 2K Drive op de Switch iets minder dan 8 GB lijkt te zijn. Met dat in gedachten had hij gemakkelijk in een van de kleinere patronen moeten kunnen passen. 2K heeft uiteindelijk de keuze gemaakt om aan het einde gewoon met een downloadcode te gaan.

LEGO 2K Drive for Switch wordt gelanceerd op 19 mei 2023.

Dankjewel, Jake, voor de tip.


Nintendo Everything neemt deel aan de aangesloten programma’s van Amazon, Best Buy en GameStop. De Website kan een gedeeltelijke provisie ontvangen via bestellingen die door deze detailhandelaren zijn geplaatst.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *