Kings vs. Warriors 1 live updates: voorspellingen, startopstellingen, seizoensreeksen en blessurerapporten

Kings vs. Warriors 1 live updates: voorspellingen, startopstellingen, seizoensreeksen en blessurerapporten

(3) Sacramento (+3,9) versus (6) Golden State (+6,5): Laten we het over Sacramento hebben. De Kings-campagne is een van de grootste, gelukkigste en meest verwachte succesverhalen van het seizoen, en The Beam is misschien wel een van de meest creatieve wapenfeiten. Scherpe waarnemers zullen echter opmerken dat de koningen tot de laagste rangorde van PLANINIC op het bord behoren.

Daar is een reden voor: de bijna wonderbaarlijke gezondheid van The Kings, met elk van hun acht beste spelers die minstens 73 wedstrijden spelen, is niet langer een voordeel tegen een tegenstander die vermoedelijk ook op volle sterkte zal zijn.

Een deel daarvan werd gedreven door talent, ja – Domantas Sabonis negeerde in feite een linkerhandblessure die verschillende spelers wekenlang buiten spel zou hebben gehouden. Dit seizoen hoefde het grote geheime leven van de Kings echter niet echt slechte spelers te gebruiken omdat ze zo gezond waren. Spelers die niet in de 10-man playoff-ronde hebben gespeeld, hebben dit seizoen slechts 1.469 minuten gespeeld. Alleen Anthony Lamb heeft 1.195 gespeeld met de Warriors, om nog maar te zwijgen van Moody’s, Jerome Wisemans en anderen die de line-ups van Golden State hebben bevolkt.

Zoals opgemerkt door Dan Feldman van Dunc’d On, speelden de Kings ook de minste wedstrijden tegen tegenstanders met twee MVP’s (slechts 35). Ik neem aan dat de Warriors van plan zijn om Stephen Curry en Draymond Green in de serie te spelen, dus dit is een ander kenmerk voor de Kings dat niet zal doorgaan.

Voor de Golden State-drop ging ik ervan uit dat Andrew Wiggins speelt, maar hij heeft nog geen volledige diensten gedraaid; Het is toch niet indrukwekkend genoeg om hun beoordeling te veranderen. (Idem trouwens voor Payton.) De manier waarop Wiggins en Payton de Warriors beïnvloeden, is echter door een punt in een omzet te vullen dat naar een punt van Lamb/Ty Jerome/Moses Moody zou zijn gegaan.

READ  PS5-restock verdwijnt uit de Sony Direct-winkel, maar misschien heb je morgen een kans

Nog steeds lijken de titelverdedigers niet helemaal op de moloch die ze een jaar geleden waren. Maar zelfs tegen een rumoerige menigte en THE BEAM moeten de Warriors genoeg power hebben om vooruit te komen. Kies: Warriors at Six.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *