De Xbox Elite Series 2 Essential Controller krijgt korting bij Amazon

de De Xbox Elite Series 2 Core-controller is te koop voor $ 116 bij Amazon. Voor een normale $ 130 is dit een leuke kleine korting voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe Xbox-console. Alle klanten krijgen gratis verzending, maar Prime-leden krijgen de console natuurlijk eerder in handen. De Elite Series 2 Core-controller is afgelopen herfst uitgebracht als een budgetalternatief voor de Elite Series 2. De Core-versie wordt echter niet geleverd met een van de bijlagen, hoewel deze afzonderlijk kan worden gekocht.

Dit betekent dat je de paddles, vier extra analoge sticks voor de Switch, een verwisselbare D-pad of de draagtas niet terugkrijgt. In plaats daarvan heeft de Essential Controller gewoon de premium build van de Elite Series 2-controller: mooiere sticks, triggervergrendelingen, een achtvoudig metalen D-pad en een voelbare grip.

Als je besluit dat je de achterste peddels en andere accessoires wilt, kun je deze altijd apart kopen. Microsoft verkoopt Compleet ingrediëntenpakket voor $ 60 In plaats daarvan kunt u de verwisselbare onderdelen kiezen die u wilt en deze kopen bij externe bedrijven. U kunt bijvoorbeeld een bestand krijgen Leuke set rugpeddels voor ongeveer $ 10 We hebben deze outdoor peddels getest en ze voelen goed aan en werken goed.

Als alternatief kunt u de normale systeemontgrendelde versie krijgen Elite Series 2-controller voor slechts $ 112 op Ebay. Verkocht door een “Top Rated Plus” -verkoper, deze deal wordt geleverd met gratis verzending binnen twee tot vier dagen en een eBay-geld-terug-garantie. Omdat het een product met een open doos betreft, kan het zijn dat de originele doos en het verpakkingsmateriaal ontbreken. De console moet echter in gloednieuwe staat zijn en worden geleverd met alle originele accessoires en accessoires.

READ  Waarom geven gamers de voorkeur aan PS5 boven Xbox Series X?

Noot van de redactie: dit artikel is bijgewerkt op 30 januari 2022

De hier besproken producten zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redactie. GameSpot ontvangt mogelijk een deel van de opbrengst als u iets op onze site koopt.

Written By
More from Vanessa Hale
MADiSON veroorzaakte fouten en crashproblemen op PlayStation en Xbox
De psychologische first-person horrorgame MADiSON zit vol met gamebrekende bugs en crashproblemen...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *