Final Fantasy VII Day is officieel geregistreerd bij de Japan Anniversary Association

Final Fantasy VII Day is officieel geregistreerd bij de Japan Anniversary Association

Square-Enix zij heeft officieel geregistreerdFinal Fantasy VII Today” als de jubileumdag met de Japan Anniversary Association, het bedrijf aankondigen.

Final Fantasy VII Het werd voor het eerst gelanceerd voor De originele Playstation Op 31 januari 1997 in Japan, dat wil zeggen 26 jaar geleden (vandaag 31 januari in Japan).

Dit is een bericht van Final Fantasy VII directeur f Final Fantasy VII-remake Projectproducent Yoshinori Kitase over de 26e verjaardag van de game:

31 januari 1997, de dag dat Final Fantasy VII Hij kwam naar buiten, het was niet alleen een belangrijke dag voor Laatste fantasie serie, maar markeerde ook het moment waarop verschillende grote dingen in beweging kwamen voor degenen onder ons die aan het spel werkten.

Ik herinner me dat ik overweldigd was door de ongelooflijke snelheid waarmee videogametechnologie zich ontwikkelde, maar ook droomde over grote dingen voor de toekomst.

Nu deze plechtige herdenkingsdag is ingesteld, zal ik deze dingen nu altijd onthouden en in mijn hart bewaren.

Yoshinori Kitase
Regisseur, Final Fantasy VII
projecteren, Final Fantasy VII-remake Het project

Final Fantasy VII Nu beschikbaar voor PlayStation 4En Xbox OneEn SchakelaarEn PC via stoom-iOS via app WinkelAndroid via Google appsEn de originele PlayStation.

READ  Ouders klagen aan dat hun kinderen verslaafd zijn aan Fortnite

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *