De Xbox-minikoelkast is een solide maar enigszins gekoelde meme

Mijn Xbox Mini-koelkast is deze week eindelijk aangekomen en ik moet zeggen, de ervaring liet me, nou ja, een beetje koud.

Als je me volgt op Twitter, heb je mijn enthousiasme deze week misschien zien toenemen toen ik me realiseerde dat mijn nieuwe langverwachte minikoelkast binnenkort zou aankomen.

Nou, het kwam gisteren opdagen en het proces om je te leren kennen was op zijn zachtst gezegd vol hobbels. Dit is een vreemd klein apparaatje, dat het idee van zijn bestaan ​​boven elke echte praktische toepassing als apparaat plaatst.

Ik weet zeker dat velen van jullie met hun ogen rollen en zeggen: “Geen gehannes, David, je hebt $ 230 betaald om erachter te komen dat het een gimmick was?” Luister, als iemand je vertelt dat ze je een minikoelkast verkopen, zou je kunnen denken dat je een product krijgt dat lijkt op de minikoelkasten die je in je hotelkamer vindt. Degenen die je $ 45 kosten, zelfs als je kijkt naar een 14 maanden oud blikje VB.

En je vergist je niet. Misschien had ik mijn verwachtingen veel lager moeten stellen. Hier zijn echter mijn eerste indrukken van de Xbox Mini-koelkast.

1. Het duurde zo lang om hier te komen

Ik bestelde de Xbox Mini-koelkast in augustus toen JB Hi-Fi de pre-orders heropende. Ik dacht dat het prijzig was, maar misschien krijg ik er een recensie van, dus ik plaatste mijn bestelling in de verwachting dat het kort na de releasedatum in september zou aankomen. Die datum is verstreken, JB heeft laten weten dat het nu in oktober zal aankomen. Dat deed hij niet, JB herzag deze nieuwe toegangsdatum tot “op een bepaald moment, maar waarschijnlijk in november”. Er was geen verband tussen deze updates en geen echte verklaring waarom het zo lang duurde om de voorraad te krijgen.

Ook lijkt het alsof er iets is veranderd bij de leverancier of fabrikant van de koelkasten, omdat de afmetingen die op de JB-website staan ​​gewijzigd zijn. Alles was zo raar, niemand zei echt iets.

En toen, deze week, maanden na het plaatsen van een bestelling, kreeg ik plotseling een melding dat mijn Xbox Mini-koelkast eindelijk onderweg was.

2. Het kwam aan, bedekt met slordige vingerafdrukken van iemand anders

Toen hij eindelijk hier aankwam, was het… stomdronken. Iedereen die mijn Xbox Mini-koelkast heeft ingepakt, heeft overal op het apparaat stoffige vingerafdrukken achtergelaten. Op deze lijst met klachten is dit een vrij lage rangorde, maar het viel me op omdat het zeldzaam is om nieuwe huiselektronica uit de doos te krijgen om te ontdekken dat ze zichtbaar geaaid zijn.

READ  Bespaar Xbox, Sony PlayStation en Nintendo Switch

Ik denk dat dit waarschijnlijk meer spreekt over de waarschijnlijk gehaaste omstandigheden van de constructie en verzending van de eenheid dan over enig gebrek aan zorg van de kant van de verpakker.

3. Het ziet er wel cool uit

Fabrikant Ukonic heeft heel goed werk geleverd om de Xbox Series X-look en feel te krijgen door de stappen te volgen. Om hem door de kamer te plaatsen en te vergelijken met het echte werk, ziet het er echt uit als een perfecte replica van de Xbox Series X. Ze hebben de moeite genomen om niet alleen de exacte tint matzwart na te bootsen, maar ook unieke kenmerken zoals de heldere -Glow power-knop en body en fascia details. De vorm aan de achterkant van het apparaat weerspiegelt alle poorten die zijn echte tegenhanger sieren, en Ukonic heeft het extra probleem genomen om ervoor te zorgen dat de USB-poort hier op de voorkant van de console wordt weergegeven. Ja, dit is een minikoelkast met een geldige USB-poort om uw apparaten op te laden.

4. De deur gaat van links open, niet van rechts

Ik weet niet waarom, maar het zit me dwars. De eigenlijke en degelijke koelkast in de keuken gaat van links naar rechts open en heeft me nooit eerder gestoord. maar dit? Dit ziet eruit alsof het van rechts naar links moet openen. Ik kan je niet uitleggen waarom ik me zo voel, ik doe het gewoon.

5. Je kunt de lichten uitdoen, maar het kan even duren voordat je je realiseert hoe!

Het eerste dat opvalt wanneer je Xbox Mini-koelkast is aangesloten en ingeschakeld, is dat hij een onheilspellende groene gloed produceert vanaf de bovenkant van de console (wat de echte Xbox Series X niet doet) en een helder wit licht van doen alsof. Aan/uit-knop (wat een echte Xbox Series X is) Doen Produceren). Er zijn knoppen op de koelkast waarmee deze lampjes kunnen worden uitgeschakeld, maar ze zijn misschien niet gemakkelijk zichtbaar voor u. Dit komt omdat ze gerelateerd zijn aan de knoppen die op de eigenlijke Xbox Series X-console verschijnen. De aan- en uitknop van het Xbox-logo is de synchronisatieknop van de console. Als je rechtop naar de koelkast kijkt, is dat de knop boven de USB-poort aan de voorkant rechtsonder. De grote groene lichtschakelaar bovenop de console is verbonden met de uitwerpknop bovenop de “disc case”.

READ  Xbox-veteraan herinnert zich dat hij Blizzard probeerde te kopen lang voor de Big Activision-Blizzard-deal

Dit betekent dat zonder door het menu te gaan of te kijken of een van de knoppen echt werkt, je die aan / uit-schakelaars gemakkelijk zou kunnen missen. Als dit het geval is, en je het apparaat graag opbergt in een kamer waar je films of tv kijkt, en je houdt ervan het licht uit te doen, zul je in helder wit en groen moeten leven. Een baken in de hoek van de kamer.

Hoe dan ook, gewoon een PSA. De knoppen aan de voorkant werken en schakelen de lichten aan en uit.

6. Je kunt hem niet aanzetten als een koelkast

Voor de meeste mensen is een koelkast iets dat altijd werkt, bederfelijke artikelen of dranken koud houden totdat je ze wilt of nodig hebt. De Xbox Mini-koelkast is naar eigen zeggen niet het type koelkast dat je altijd kunt gebruiken. In feite staat er in de instructies (en herhaald op een label aan de binnenkant van de deur) dat het apparaat alleen op basis van de situatie mag worden bediend.

Dit gaat in tegen het doel van een minikoelkast, waardoor het nog cooler is met een beetje extra pit. In feite heeft de Xbox Mini-koelkast geen thermostaat, dus je kunt de temperatuur binnenin niet echt aanpassen. De doos en handleiding beschrijven het apparaat als een minikoelkast en thermostaat. Ik denk dat de tweede beschrijving passender en interessanter is, misschien mogen ze het geen minikoelkast noemen.

7. Het is niet groot genoeg om je verdomde blikjes goed in te passen

Dit is echter een echte hartenbreker. De Xbox Mini is niet ontworpen voor Australische frisdrankblikjes van 375 ml. In plaats daarvan is het ontworpen voor lagere (en iets kleinere) Amerikaanse frisdrankblikjes van 355 ml (of 12 fluid ounce). Dit betekent dat de twee planken in de hoofdruimte van de koelkast ongeveer 2-3 mm te klein zijn om in een staand blikje Australian Coke No Sugar te passen. Energiedrankblikjes zijn, net als gewone Red Bull-blikjes, weer wat hoger waardoor ze 5 mm hoger zijn dan ze in hoogte zijn.

READ  Target drops, Best Buy, GameStop en meer verwacht deze week - 7 maart tot 13 maart

Dit betekent dat de enige optie is om de blikken op elke plank te plaatsen, maar er doet zich een ander probleem voor: de holte is niet breed genoeg voor meer dan twee blikken, met een opening ertussen. Je kunt dan een extra blikje over deze opening stapelen om drie standaard blikjes cola zonder suiker per plank te comprimeren voor een totaal van negen blikjes. Hier is de promotiefoto:

Foto: Ukonic

En hier is de waarheid:

De Xbox-minikoelkast is een solide maar enigszins gekoelde meme
Foto: David Smith, Kotaku Australië

Geweldige grillgevoelens van Homer.

De Xbox-minikoelkast is een solide maar enigszins gekoelde meme
Foto: Fox

Nu kun je de planken verwijderen om extra stapelruimte te creëren, maar dat geeft je niet genoeg ruimte om mee te spelen. Het zijn gewoon te veel compromissen, en voor een gewone freak zoals ik, doet het mijn ogen trillen.

8. Het duurde even voordat ik rustig werd, maar toen het goed kwam

Het kostte mijn Xbox Mini een paar uur om deze thermo-elektrische koeler te krijgen. Volgens de instructies krijg je de beste resultaten als je de koelkast laat afkoelen voordat je er blikjes in doet, en dat is logisch. Toen de koelkast de piekkoude bereikte, kon hij een hele reeks blikjes koelen – vier Red Bulls en zes Coca-Cola zonder suiker in zeer snelle opeenvolging. Dus het gebeurde voor hem.

9. Het is draagbaar om te kamperen, wat ik niet wist

Ik wist niet dat de koelkast werd geleverd met een auto-oplader in de doos. Dit betekent dat je hem mee kunt nemen tijdens het kamperen, of onderdeel kunt maken van een feestje in de achtertuin zonder dat je een verlengsnoer hoeft te leggen. Een geweldige bonusfunctie, ik weet zeker dat iemand daar veel baat bij zou hebben.


Uiteindelijk dient de Xbox Mini-koelkast zijn doel: een saaie meme die er goed uit zou zien als een meubelstuk in een twee verlichte Twitch-achtergrond. Maar als je hem echt als minikoelkast wilt gebruiken, zul je hem wat tekortschieten. Ik ben zeker blij dat ik er een heb, en de kans heb gehad om hem te gebruiken, maar ik weet niet of ik hem ga houden.

Written By
More from Vanessa Hale
Ark 2 wordt bij de lancering exclusief voor Xbox Series X / S-console
De hoofdrol van Vin Diesel in Studio Wildcard’s survival-sandbox Ark 2 is...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *