De Xbox Series X-exclusieve RPG onthult nieuwe details in de vacatures

Nieuwe details over een aankomende RPG die exclusief zal zijn voor Xbox Series X zijn onthuld in de recente vacature. Eind vorig jaar begonnen we berichten te horen over een nieuwe game van ontwikkelaar Stoic Studio die Project Belfry werd genoemd. Informatie over deze game was schaars, maar aangezien het afkomstig was van het bedrijf erachter epische banner Triple, hoge verwachtingen waren voor wat het zou kunnen bereiken. Nu, na een lange periode van stilte, lijken we nu meer te weten over wat deze Xbox-titel te bieden heeft.

Zoals te zien in het bestand werklijst Bij Stoic Studio is voor de rol van systeemontwerper wat nieuwe informatie geplaagd over de onaangekondigde exclusieve Xbox Series X. Deze rol beschreef het project in kwestie in het bijzonder omdat het in het actie-RPG-genre zou zijn en verschillende wapens en andere uitrusting zou bevatten om te verwerven. Het buitsysteem wordt ook genoemd, evenals vijandige typen waarvan wordt gezegd dat ze uitbreidbaar zijn. Andere beschrijvingen van deze Xbox-game zijn er maar weinig, maar het lijkt er zeker op dat Stoic iets maakt dat bij veel fans een snaar zou kunnen raken.

Waarschijnlijk de grootste vraag rond Project Belfry is de daadwerkelijke aankondiging. Zoals eerder vermeld, is deze game in geen enkele hoedanigheid onthuld door Stoic en Xbox, wat betekent dat het grote publiek niet mag weten dat een dergelijke game in ontwikkeling is. Aan deze stilte rond het project kan binnenkort echter een einde komen. Xbox heeft al aangekondigd dat het volgende maand op 12 juni een show zal houden waar het een aantal toekomstige games voor Xbox Series X en pc zal aankondigen. Als dit evenement voorbij is, kunnen we dus eindelijk het Belfry Project voor het eerst aan de wereld zien onthullen met een trailer.

READ  Soul Hackers 2 voor PS5, PS4, Xbox en pc krijgt een nieuwe trailer die Hell's biker onthult

Wat vind je tot nu toe over Project Belfry op basis van de beperkte details die we hebben? En wanneer denk je dat deze game officieel aan het publiek wordt onthuld? Laat het me weten in de reacties of maak contact met me op Twitter op Betrouwbaar.

Written By
More from Vanessa Hale
Vrienden toevoegen in Minecraft voor Xbox, PlayStation en pc
Veel mensen in de wereld van vandaag hebben ongetwijfeld vrienden met wie...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *