Voorspel het seizoen, de uitsplitsing, de belangrijkste wedstrijden, spelers

Air Force Falcons 2022 Preview: Air Force seizoen preview, voorspelling en vooruitkijken met wat je moet weten en de sleutels tot het seizoen.

Contact / Follow-up Tweet insluiten & Tweet insluiten

Preview Air Falcons
Coach: Troy Calhoun, jaar 16, 112-75
2021 record: algemeen: 10-3, conferentie: 6-2
Previews 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015
Seizoen toetsen | Voorspel het seizoen, wat zal er gebeuren
Top 10 luchtmachtspelers | Luchtmachttabel en analyse

Luchtmacht Haviken Voorbeeld 2022

2021 Valken waren Dit is geweldig Het staat op het punt om van een geweldig seizoen iets heel bijzonders te maken. Alle drie de verliezen kwamen met zes punten of minder en het was gemakkelijk voor hen om allemaal de andere kant op te gaan.

Alles werkt. De haastige aanval leidde de natie, de aanval domineerde de tijd van het balbezit en de verdediging was statistisch gezien de beste in Mountain West.

Zes starters terug in de aanval en vijf terug in D, maar dat vertelt niet het hele verhaal met een groot aantal belangrijke bijdragers en het vermogen van het programma om snel gaten op te vullen staat op het punt van genialiteit.

Air Falcons 2022 Preview: Aanval

Ren de bal, ren de bal, ren de bal, En raak de diepe pas door gebruik te maken van verdedigingen die van streek raken door rennen. Dat is wat de luchtmacht vorig jaar zo briljant deed, en ze staan ​​op het punt het allemaal opnieuw te doen.

De Falcons slaagden erin om de derde touchdown te domineren, met 328 yards per wedstrijd, en de natie behaalde een gemiddelde van 22,6 yards per prestatie. Ze domineerden de wedstrijden, hielden de verdediging van het veld en waren geweldig in het luchten uit de bal.

Er wordt niet veel gescrolld, maar dat geeft niet. Het is de taak van QB Hazziq Daniels om de open man te raken wanneer hij de kans krijgt, en hij zou precies dat genoeg moeten kunnen doen om hem voorbij te gaan. Hij is niet helemaal accuraat – hij miste de helft van zijn passes – maar hij rende voor 736 yards en 11 goals en hield grote fouten tot een minimum beperkt.

Hoofdontvanger Brandon Lewis ging weg, maar kreeg slechts 21 assists. De Falcons hebben andere opties om het speelveld uit te breiden en die grote pass in het spel vast te leggen.

READ  Bridge of Spirits-fotomodus - PlayStation.Blog

Het draait allemaal om het grondoffensief. De Hawks slaagden erin om vorig jaar acht keer 300 yards of meer te rennen met 44 touchdowns en meer dan vijf yards per carry. Daniels eindigde als tweede in het team in de rush, en veteraan linebacker Brad Roberts keerde terug nadat hij voorop liep met 1.357 yards en 13 punten, en ze zijn niet de enigen met een groot aantal opties achter hen.

Drie flinke offensieve navigators en vijf solide starters zijn terug. Diepte ontbreekt echter en moet worden ontwikkeld.

Air Falcons 2022 Preview: Defensie

De verdediging hielp bij de aanval en dat zal ook weer zo zijn. Deze groep was geweldig om in het veld te komen en veel te spelen, maar de man die geweldig is in het vasthouden van de bal, geeft iedereen in de D. Vijf starters zijn terug, maar de menselijke tol is enorm.

De uitstekende Tre Bugg wordt uitgevoerd op de middelbare school, Zakenman Jordan Jackson is weg en sterke spits Damonte Maines moet worden vervangen. Tel daarbij op het verlies van de veiligheid van Corvan Taylor en de Hawks moeten nieuwe teambouwers vinden.

De quarterback zou meer dan oké zijn, Maar secundaire behoeften helpen Trey Taylor te beschermen – een all-star potentieel talent. Het passeren van rusher bij All-Mountain West Vince Sanford zal een storende factor zijn, maar tackles en vlees vooraan zouden een goede spin moeten worden.

Seizoen toetsen | Voorspel het seizoen, wat zal er gebeuren
Top 10 luchtmachtspelers | luchtmacht schema

Air Force Falcons: sleutels tot het seizoen, topspel, toptransfer, volgende leuke statistieken

Air Force Hawks: sleutels tot het seizoen, beste game, beste overgang, leuke statistieken

Air Force Hawks: de sleutel tot de aanval van 2022

Dwing Hazek Daniels niet om te schieten
Daniels is een veteraan die na contact met slechts 49,5% van zijn worpen zijn passing iets zou moeten kunnen vergroten, maar kan op het veld spelen als de gelegenheid zich voordoet. Als hij moet gooien, is er een probleem.

De luchtmacht wint als je niet hoeft te gooien. O heeft slechts één pass in drie wedstrijden voltooid en heeft zelfs geen enkele poging gedaan tegen UNLV. Het waren allemaal overwinningen. Alle drie de nederlagen in de drie wedstrijden kwamen met het meeste aantal passpogingen.

READ  Thiruvananthapuram gaat in Triple Lockdown vanaf 6 juli voor een week

Zo simpel is het voor de luchtmacht: schieten omdat je het wilt, niet omdat het moet. Dus …

Air Force Hawks: sleutel tot defensie 2022

Laat het passerende spel van het andere team de actie niet dicteren
Teams kunnen een luchtmachtaanval een beetje onderdrukken door weg te bombarderen, soms is dat niet erg. De Hawks wisten een monsterspel te overleven dat werd gespeeld door Carson Strong en Nevada, maar verloor een penalty shootout tegen Utah State, waardoor ze 448 yards en vijf hoogtepunten van het seizoen bereikten.

Het leger was/was een leger – het werpt niet. Hij sloeg echter de grote passen in een verbluffende overwinning, en de af en toe bloedarme aanval van de staat San Diego trof korte passen die 85% van de passen met elkaar verbond. Dit was net genoeg om rond te komen.

Air Force Hawks: belangrijke speler voor het seizoen 2022

Christopher Herrera, sr.
De Falcons kunnen altijd nautische arbeiders vinden die kunnen ingrijpen en produceren, maar dit is geen diepe groep. Er is niet veel omvang in het team, dus gezond blijven is een must en het rennen is alles. De 6-5, 275-pond Herrera is geen omroep, maar een veteraan die de enige zou zijn die om hem heen werkt.

Air Force Hawks: de schakelaar

Si Thor Baglialong Jr.
Nee, het is geen transmissie, maar het is hier gepositioneerd als de belangrijkste man die moet opstaan ​​en produceren in een sleutelrol – de luchtmacht heeft geen grote transmissies. De ervaren speler begon bijna een half jaar geleden en nu is het zijn taak om de quarterback te spelen met een uitstekende voorsprong met Ben Mercer.

Air Force Hawks-game 2022-game

Boise State, 22 oktober
De Hawks wonnen vorig jaar op de weg, maar deze keer zou Boise State een stuk sterker en beter moeten zijn. Naar de staat Utah gaan zou een groot probleem zijn, en het normale einde van het seizoen in de staat San Diego is een probleem, maar er is geen divisie die ik win zonder voor het huis te zorgen tegen de Broncos.

Air Force Hawks: leuke statistieken voor 2021

– Record eerste kwartaal: Air Force 94 – tegenstander 27
– Tijd in bezit: Luchtmacht 36:41 – Tegenstanders 23:17
Opstijgsnelheid: 20,7 antagonisten – Luchtmacht 12,8

READ  Dakota Access-pijpleiding moet op 5 augustus zijn gesloten, de rechtbank beslist

Luchtmacht aanval. verdediging instorten | Voorspel het seizoen, wat zal er gebeuren
Top 10 luchtmachtspelers | Luchtmachttabel en analyse

Weer Hawks seizoensvoorspelling, wat er daarna gebeurt

Weer haviken seizoensvoorspelling, wat gaat er gebeuren

De luchtmacht is niet zoals de meeste teams. Ze is in staat om talent en onderdelen op te bouwen om klaar te zijn om in te vullen wanneer het haar beurt is, dus het verliezen van 11 beginners is niet zo’n groot probleem als voor alle anderen.

De luchtmacht moest vorig jaar offensief van nul beginnen en het was een van de meest effectieve en strakke aanvallen in het universiteitsvoetbal. Het terugwinnen van zes starters en een hele reeks andere spelers die nuttige tijd hebben gezien, is als Kerstmis.

Het team zit niet op de resultaten van vorig jaar. Misschien was het de O die de natie haastig leidde, maar de vraag naar meer. Meer grote wedstrijden, meer offline dominantie, meer controle over een team dat tot de beste van het land behoorde en het ritme domineert. Zolang dat gebeurt, werkt al het andere defensief.

Bepaal de overwinning van de Air Force Hawks in het reguliere seizoen met een totaal van 8.5

Het afgelopen jaar is er nooit een moment geweest dat de machine niet werkte of dat het team zich niet kon aanpassen aan het tempo van het spel, en dit jaar is er geen spel dat hij niet kan winnen.

Hij kan Colorado verslaan. Hij kan Boise State verslaan. Het zou dubbelcijferige overwinningen kunnen behalen en de Mountain West-titel kunnen behalen, maar er is veel nodig om dezelfde algehele prestaties te behalen als 2021.

Wegwedstrijden in Utah en San Diego zijn de grote problemen, Colorado zal niet gemakkelijk zijn, en Boise State, Wyoming en het leger zullen vechten. Alles minder dan negen overwinningen zou vervelend zijn, maar ga ervan uit dat de Hawks het reguliere seizoen kunnen halen zolang hun hardloopwedstrijd loopt zoals vorig jaar.

Luchtmacht aanval. verdediging instorten | Seizoen toetsen
Top 10 luchtmachtspelers | Luchtmachttabel en analyse

2022 College Football-schema’s: alle 131 . teams

More from Madison Garrett
Pokemon Legends: Arceus ZAL NIET ECHT EEN OPEN WERELDSPEL ZIJN
deelname aan Nintendo Live werkgelegenheid Youtube wanneer Pokemon Legends: Arceus Oorspronkelijk werd...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *