De Zomerspelen brachten al snel meer dan $ 3 miljoen op voor het goede doel

SGDQ

De Zomerspelen, een snellopende liefdadigheidsmarathon die voor het eerst in een paar jaar terugkeerde met een persoonlijk evenement, werden gehouden van 26 juni tot 3 juli in Bloomington, Minnesota. En aan het einde van de week, toen alle competities waren afgelopen, bracht het evenement maar liefst $ 3 miljoen op voor het goede doel.

Het uiteindelijke resultaat was $ 3.021.310,49Alles wordt gedoneerd aan Artsen zonder Grenzen. Als je dat optelt bij de $ 3,4 miljoen die Awesome Games Done Quick eerder dit jaar ophaalde en naar de Prevent Cancer Foundation ging, is het een Veel Het is geld dat mensen afbreken om te zien hoe deelnemers coole dingen doen met videogames.

SGDQ 2022 was het eerste persoonlijke evenement voor GDQ sinds de pandemie begin 2020 begon, dus het was geweldig om een ​​live mobilisatie te zien om alle actie die plaatsvond te ondersteunen/te reageren. Als je zelf geen van de evenementen hebt gezien, zijn hier enkele hoogtepunten. We beginnen hiermee Ongelooflijke Ocarina van de tijd Rennen, wat het spel snel verslaat, zeker, maar doet het ook Veel meer:

Ocarina of Time TAS door dwangoAC, TASBot, Savestate, Sauraen om 53:05 – Summer Games Done Quick 2022

En hier een Pokemon Smaragd Een run die co-op voor vier spelers omvat, samen met een randomizer, betekent dat elke keer dat hun Pokémon een niveau hoger wordt, deze willekeurig in een andere Pokémon verandert. Het resultaat was een totale chaos:

Pokémon Emerald van Keizaron, 360Chrism, Shenaganans, pas om 3:14:04 – Zomerspelen snel klaar 2022

Dit is de Super Mario Sunshine Ren het op en neer en ga dan weer omhoog voordat het eindigt:

Super Mario Sunshine door SB_runs om 2:59:24 – Zomerspelen zijn snel afgelopen 2022

Eindelijk, hier is een bestand Yakuza: Als een draak Ren om het hele spel uit te spelen in minder tijd dan je nodig had om twee zwaardere gevechten te voltooien:

Yakuza: Like a Dragon uit Froob om 4:09:52 – Summer Games eindigde snel in 2022

Als je meer rondes wilt zien, of er een wilt kiezen uit een spel waarin je bijzonder geïnteresseerd bent, de organisatoren Ze hebben opnames van elk op hun YouTube-pagina.

READ  Microsoft Bug zegt dat Elden Rings, GTA V beschikbaar zijn op Game Pass
Written By
More from Aubrey Mason
Poll: ga je de DLC van Splatoon 2 spelen nu deze is opgenomen in het Switch Online-uitbreidingspakket?
deelname aan Nintendo Live werkgelegenheid Youtube Nintendo heeft nieuwe informatie gedropt voor...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *