Het Cambria-project, niet de Oculus Quest 2, is momenteel de belangrijkste Meta-prioriteit

De Oculus Quest 2 is misschien wel Meta’s beste VR-bril, maar de socialemediagigant zou “lasergericht” zijn op Project Cambria – het mixed reality-platform dat dit jaar zal verschijnen. Hoewel de Quest 2 zich heeft gevestigd als een game-apparaat, hoopt het bedrijf zich goed te vestigen in de metaverse met een nieuw paar op zichzelf staande brillen, die op hun beurt kunnen helpen om hevige financiële tegenwind te doorstaan.

Volgens het interne memorandum “Investeringsprioriteiten” verkregen door: ReutersEn de Project Cambria Het zal de belangrijkste prioriteiten van het bedrijf helpen sturen, namelijk Avatars en Horizon Worlds. Chris Cox, chief product officer bij Meta, zegt dat de lancering van Cambria zal helpen bij het openen van een “consumenten/industriële mixed reality-productlijn”, iets dat suggereert dat er meer apparaten in de maak zijn.

De notitie kan VR-ambities dekken, maar de Oculus Quest 2 staat niet op de prioriteitenlijst. Hoewel je een Avatar kunt maken en Horizon Worlds gratis kunt downloaden op Quest 2, lijkt het erop dat Project Cambria later dit jaar zal worden gepusht als de stralende metaverse ster van het bedrijf.

Cox zegt dat CEO Mark Zuckerberg de prioriteiten van Meta in een aanstaande Q&A zal beschrijven, dus er is waarschijnlijk meer metaverse headset-informatie aan de horizon. De memo kan beknibbelen op alles wat met de Oculus Quest te maken heeft, maar er is nog steeds een kans dat we meer zullen horen over de Oculus Quest 3, zelfs als deze geen deel uitmaakt van de “consumenten” -groep.

Written By
More from Max Mcgee
Speel de slag bij Waterloo na in dit robloxspel
Het prachtige Roblox-constructiespel wordt over het algemeen een compleet oorlogsspel in deze...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *