Dead by Daylight belooft 4K en 60FPS op PS5 en Xbox Series X deze feestdagen

De upgrade van de volgende generatie zal een gratis en ‘naadloze’ overgang zijn voor huidige spelers, en alle versies krijgen visuele updates

Als alles volgens plan verloopt, Dood bij daglicht zou een van de soepelere overgangen van de volgende generatie kunnen hebben.

De PS5- en Xbox Series X-versies van Dood bij daglicht zal draaien op 4K en 60FPS, en huidige spelers kunnen “gratis upgraden op hun nieuwe platform naar keuze” met behoud van hun voortgang en ontgrendelingen. Behaviour Interactive streeft naar een lanceringsvenster “vakantie 2020” op beide consoles.

Zelfs als je vasthoudt aan de bestaande versies op pc, PS4, Xbox One of Nintendo Switch, zul je profiteren van een aanstaande “grafische revisie” die zal worden geleverd in gratis updates die zich uitstrekken tot najaar 2021.

Te beginnen met Springwood en Yamaoka Estate, is het team van plan om “meer dan vier jaar aan live-inhoud” te herwerken om “de onderdompeling te verbeteren”. Dat betekent nieuwe belichting, texturen, modellen en animaties. De eerste update komt op 8 september uit met die kaarten en vernieuwde kluisjes, generatoren en paletten.

Hoewel ambitieuze updateschema’s de neiging hebben om uit de koers te glippen, hoopt Behavior “elke zes weken” visuele upgrades uit te brengen, en alles bij elkaar genomen “zullen tienduizenden activa worden verbeterd.”

Inhoudelijk zullen ze nog steeds nieuwe hoofdstukken en archieven uitbrengen.

The Realm Beyond [Dead by Daylight]

U bent uitgelogd. Inloggen | Inschrijven

READ  WEG: The Survival Series om een ​​op documentaires geïnspireerd avontuur naar Xbox, PlayStation en pc te brengen
Written By
More from Max Mcgee

Trump prijst oprichters, militairen op 4 juli

President Trump stond zaterdag op het podium voor een tweede nacht om...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *