Gedurende acht games, inconsistentie een probleem voor Fire

Er is zoveel veranderd rond de Fire, maar na acht wedstrijden ziet het team er nog steeds inconsistent uit, net als zoveel van zijn recente voorgangers.

In hun wedstrijd woensdag tegen FC Cincinnati (2-4-2, acht punten) zal de Fire proberen te herstellen van een 3-1 nederlaag zaterdag bij New York City FC. Hoewel coach Raphael Wicky zei dat de Fire niet met een slecht gevoel uit die wedstrijd kwam omdat ze een aantal goede momenten hadden, was het toch een verlies.

” Wat we willen is games winnen; dat is sport ”, zei Wicky. ” Je weet hoe het is in voetbal of sport in het algemeen: je krijgt je zelfvertrouwen door resultaten. Resultaten geven je vertrouwen. ”

The Fire (2-5-1, zeven punten) behaalde een goed resultaat op 25 augustus tegen FC Cincinnati op Soldier Field, won met 3-0 na een sterke finish en een gestage prestatie van 90 minuten. Maar alle hoop op opeenvolgende overwinningen werd weggevaagd door problemen die de Fire dit seizoen hebben geteisterd: onbekeerde scoringskansen en tijdelijke storingen die hen doelpunten kosten.

“ Ik denk dat we tegen New York City goed begonnen zijn, maar na een paar ogenblikken ontspanden we ”, zei middenvelder Alvaro Medran dinsdag via een vertaler. “ Ze hadden hun doel, en het was gemakkelijker voor hen.

“ Dus ik denk dat het gewoon momenten zijn waarop we een beetje concentratie missen, en dat is iets dat we kunnen oplossen. We kunnen teruggaan en samenwerken en gewoon meer gefocust en geconcentreerd zijn, en zo kunnen we doorgaan en dat oplossen. ”

READ  De 9-jarige jongen ontvangt na een emotioneel pleidooi meer dan 5.000 adoptieverzoeken

Middenvelder Fabian Herbers schreef de problemen toe aan iets dat elk team in 2020 heeft getroffen, maar misschien de Fire nog meer vanwege de grote omzet die hun selectie sinds vorig seizoen heeft doorgemaakt.

“ We zijn nog steeds een nieuw team en we proberen nog steeds het ritme te vinden ”, zei Herbers. ” Met COVID hadden we twee games en daarna nog drie [in the MLS Is Back tournament] in Orlando en dan weer een grote doorbraak. ”

The Fire werd niet geholpen door de langdurige afwezigheid van middenvelder Luka Stojanovic (linkerknie) en verdediger Johan Kappelhof (heupbuiger). Wicky zei dat Kappelhof sinds maart geen deel uitmaakt van de training van het volledige team en ” een tijdje zal duren. ”

En de veelzijdige aanvaller CJ Sapong, die een verontschuldigde afwezigheid had om een ​​persoonlijke kwestie te regelen, traint individueel maar heeft sinds het herstart van het seizoen niet meer gespeeld.

Toch moet het vuur regelmatiger punten ophalen.

“ Ik zeg nog steeds – en dat zal ik de spelers elke dag vertellen – om met vertrouwen te spelen, met moed ”, zei Wicky. ” Er is geen reden waarom u geen vertrouwen heeft. Maar het is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik was een speler en ik weet hoe het voelt. Zo is het.”

OPMERKINGEN: Doelman Bobby Shuttleworth (lies) geoefend op maandag en dinsdag, maar de Fire wacht af om te zien hoe hij zich voelt alvorens te beslissen of hij woensdag zal spelen. Connor Sparrow begon zaterdag in de plaats van Shuttleworth.

READ  Na vier maanden bezoekt Sussanne Khan de salon

• Wicky zei middenvelder Djordje Mihailovic werd zaterdag niet ingezet vanwege een maagprobleem maar is in training geweest en is beschikbaar.

More from Madison Garrett

Epic Games lanceert de MetaHuman Creator om digitale mensen te creëren

Het software- en gamingbedrijf, Epic Games, heeft een Implementatie Het kan levensechte...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *