Kingdom Eighties: Summer of Greed voegt PS5-, Xbox Series- en Switch-versies toe

Koninkrijk van de jaren tachtig: Summer of Greed Het wordt gelanceerd voor PlayStation 5, Xbox Series en Switch naast de eerder aangekondigde pc (stoom) bij de release in 2023, maakten ontwikkelaar Fury Studios en uitgever Raw Fury bekend.

Hieronder is een overzicht van het spel, via bestand Steam-pagina:

op

Zomerkamp moest zijn zoals elk zomerkamp: frisse lucht, een andere omgeving, vriendelijke nieuwe gezichten, alles waar je naar uitkijkt na een lang jaar. Maar nogmaals, alles zou beter zijn dan thuis blijven en dag in dag uit luisteren naar je ouders die ruzie maken.

Ja, dat dacht je. Omdat ze na een paar dagen na zonsondergang vreemde geluiden begon te horen en vreemde vreemde vormen zag… met gloeiende karmozijnrode ogen?

Koninkrijk van de jaren tachtig: Summer of Greed is een nieuwe, op zichzelf staande titel in de bekroonde serie microstrategieën, koninkrijk. Een liefdesbrief aan de nostalgische dagen van fietsen, zomerkampen en zaterdagochtend in je pyjama voor de tv zitten. Je speelt als The Leader, een jonge kampadviseur die zijn familie en de hele stad moet beschermen tegen de meedogenloze aanval van mysterieuze hebzucht. De kinderen uit de buurt staan ​​aan jouw kant en je zult onderweg ook nieuwe vrienden vinden: Hero, Tinker en Wiz geven je hun vaardigheden en ondersteuning in de strijd.

Wat is het geheim van de scheppingskroon en waarom probeert hebzucht die te stelen?

NIEUWE EN TERUGKERENDE KONINGEN: Pak je fietsen en bereid je voor op een zomer vol hebzucht!

A koninkrijk Een spel voor veteranen en nieuwkomers

Gebaseerd op bekende mechanica koninkrijk serie, Koninkrijk van de jaren tachtig: Summer of Greed Het voegt een nieuwe benadering van verhalen vertellen toe. Rekruteer buurtkinderen en wijs ze rollen toe als bouwers of soldaten, en breid je territorium uit terwijl je de geheimen van de afstamming, hebzucht en de kroon van de schepping van je familie blootlegt.

Samen sterker

Koninkrijk van de jaren tachtig: Summer of Greed is het verhaal van vier onverwachte helden en hun vriendschap. Jij bent de leider en het lot van de stad ligt bij jou, maar je hoeft niet alleen te fietsen: de Champ, The Tinkerer en The Wiz voegen zich bij je team en helpen je vechten met hun unieke vaardigheden.

Ga in stijl de straat op

Het zomerkamp is nog maar het begin! Je reist over verschillende locaties die je nog nooit eerder hebt gezien koninkrijk serie. Vind nieuwe wielen in het skateboardpark, bezoek de winkels in de hoofdstraat en bevrijd de New Lands Mall van Greed; Het is er allemaal van gemaakt koninkrijkOpvallende en coole pixelart.

Bekijk hieronder een nieuwe trailer.

Gameplay / Consoles Teaser kondigt de trailer aan

READ  De nieuwe Judgement-trailer biedt een breakout-game van 30 fps op PS5 en Xbox Series X.
Written By
More from Vanessa Hale
Deze enorme Xbox One-deal voor een harde schijf van 12 TB is perfect voor Game Pass-abonnees
Xbox Game Pass abonnees zullen weten dat met zo veel geweldige games...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *