Dead Bylight is nu in kleurenblindmodus na provocerende opmerkingen van een van zijn ontwerpers

Dood bij daglicht Het is de afgelopen jaren een hit onder spelers geweest. We hadden problemen met de switchpoort – Geef het 6/10 sterren – Maar deze horrorspel voor meerdere spelers biedt nog steeds veel plezier met vrienden. Met meer dan 25 miljoen spelers deden meeNu heeft Behaviour Interactive onthuld dat kleurenblindheid op komst is – hoewel we hopen dat het onder betere omstandigheden is aangekomen.

Toegankelijkheidsactivisten vragen al jaren om deze optie, en dit laatste incident gaat over Versie 4.5.0 update. Het is nog niet gepubliceerd, maar het zal veel wijzigingen aanbrengen in de HUD, die fans hebben bekritiseerd omdat het moeilijk te lezen is als je kleurenblind bent.

Kort daarna was Ethan “Alamo” Larson een van de game-ontwerpers bij Behaviour Interactive Gevangen in de stroom Provocerende opmerkingen maken over het verzoek:

Het wordt echt saai door alleen maar te roddelen over de situatie van kleurenblindheid, we hebben het al een miljoen keer gehoord, we weten het. Ons er boos over houden, zal niets veranderen. Als dat het geval is, wordt het gedaan wanneer we het gaan doen, wanneer we de tijd hebben om het te doen, of als iemand besluit dat er iets moet worden gedaan – het moet worden gedaan. Ik weet. We weten dat veel jongens het willen, en we weten dat het geen klein aantal is. We hebben het.

Dit standpunt is uiteraard breed bekritiseerd. Hij trok de opmerking uit Stephen Spoon, COO van Bekwame spelers En een bekende figuur in het toegankelijkheidsdebat in games, dat leidde tot het bestaan Een formele verontschuldiging Op gedragsinteractief. Tegelijkertijd zijn ze snel Reclame maken Die situatie van kleurenblindheid was ook echt in actie commentaar “Hoewel dit niet de omstandigheden zijn waarin we het wilden aankondigen, vinden we dat de tijd rijp is.”

Binnen deze verklaring onthulde Behaviour Interactive ook dat het in eerste instantie ondersteuning zal bieden voor drie verschillende soorten kleurenblindheid, daarbij verwijzend naar de deuteranoop (geen groen licht waarneembaar) tritanoop (blauw licht) en protanoop (rood licht). Een releasedatum voor deze update is nog niet bevestigd, anders komt deze binnenkort. Alles wat we weten is dat gewoon Het maakt deel uit van versie 4.5.0.

We zijn altijd blij om nieuwe toegankelijkheidsopties voor spelers toe te voegen. Tussen ons Aanzienlijk toegevoegd Ondersteuning voor kleurenblinde spelers Voorafgaand aan de lancering van de Switch onthulde accessoirefabrikant Hori een Toegangscontroller In november. Het is geweldig om meer opties voor gehandicapte spelers toe te staan, maar het is erg jammer dat het nieuws op die manier naar buiten kwam.

Speel je nog steeds Dead By Daylight? Zijn er andere games waarvan je hoopt dat ze meer toegangsmogelijkheden hebben? Vertel het ons hieronder met respect.

READ  Hier is een stijlvol Minecraft-model dat het verwoeste kasteel in zijn oude glorie herstelt
Written By
More from Aubrey Mason
Brief maandag over het spelen van PS4-games op PS5, co-op en Bethesda
Lekker weer jongens en meisjes. Verdomme, het zou je verdrietig maken. Daarom...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *