Fortnite lanceert Flash Skin-collectie

Eerder deze week onthulde Epic Games dat de nieuwe skin is gekoppeld aan een DC speedster Al snel was het de bedoeling dat de flits zou worden afgevuurd Het is een elektronisch spel​ Hoewel sommigen er al een paar dagen in zijn geslaagd om in het uiterlijk van het nieuwe personage te komen, is The Flash vanaf nu beschikbaar voor alle spelers om in de game in de winkel te kopen.

Hij bracht het verhaal naar de ambtenaar Het is een elektronisch spel Twitter-account om spelers te laten weten dat als ze The Flash eerder deze week niet hebben gezien, de superheld op dit moment kan worden geschorst. De flits komt aan Het is een elektronisch spel Het komt niet alleen met het iconische rode pak van Barry Allen dons, maar er zijn ook een paar andere items toegevoegd. Deze lijst bevat een Speed ​​Force-verdovingsbijl, een nieuwe Speed ​​Force-achtergrondverlichting en een “Quick Bite” -emotie waardoor het personage een pauze neemt voor een hapje.

Zoals eerder vermeld, heeft Epic eerder deze week toegang tot The Flash gemaakt voor sommige spelers, ervan uitgaande dat ze een bepaald evenement konden voltooien. De Flash Cup was een nieuw duotoernooi dat op 10 februari van start ging en spelers toestond om aan maximaal tien wedstrijden deel te nemen gedurende een periode van drie uur. Het team met de hoogste scores in elke regio kan The Flash en de bijbehorende back-bling claimen voorafgaand aan de officiële release van vanavond.

Als je de flits voor jezelf wilt vastleggen in Het is een elektronisch spel, Moet beschikbaar zijn in alle versies van de game op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch, pc en mobiele apparaten. Integendeel, als u wilt gaan winkelen en meer skins wilt kopen, is er een nieuwe ketting aan vastgemaakt Disney Tron: een erfenis Ook beschikbaar in deze tijd.

READ  Warhammer: Vermintide 2 wordt Roglight in zijn nieuwe gratis uitbreiding
Written By
More from Aubrey Mason

Kim Kardashian West werkt samen met Monica Denise om C-Murder oftewel Corey Miller te bevrijden

Kim Kardashian WestTwitter Het Amerikaanse model Kim Kardashian West werkt samen met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *